WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Jeanine: Felicitaties, maar..
Kortenhoef, zo 5 december 2010

Robby Israel feliciteert Jeanine Hennis, maar verklaart het jammer te vinden dat zij van Brussel is verhuisd naar het Haagse Binnenhof.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Graag sluit ik me aan bij uw felicitaties aan Jeanine Hennis-Plasschaert. Haar verkiezing tot Europarlementariër van het Jaar is geheel terecht. In de loop der tijd hebben we haar zien strijden met inhoudelijke argumenten op de basis van echt liberale beginselen. Ze is nog niet weg en het EP valt al om op hetzelfde onderwerp waartegen zij zo hard heeft gestreden, de onbeperkte toegang van de VS tot Europese SWIFT gegevens.

Des temeer verbaast haar vertrek uit Brussel naar Den Haag. Zij heeft het toneel verlaten waar (al constateer ik het met afschuw) steeds meer de belangrijke  beslissingen worden genomen. Zij verlaat het wereldtoneel voor een provinciaal achterbuurttheater waar vooral in kleinzielige millimeterplaatjes wordt gedacht en in bekrompen politiek eigenbelang wordt gehandeld. Laten we haar veel succes wensen in Den Haag en hopen dat zij enig inhoudelijk verstand naar het Binnenhof brengt. Mijn vrees is echter groot dat zij weinig zal kunnen doen tegen de politieke polderdwergen á la Plassterk. Jeanine, ik wens je sterkte.
 
Met vriendelijke groet,

Robby Israel
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.

 

 

 

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
RSS feed van de WWK.  Volg de WWK op Twitter
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
3 gr.
windkr. 2