WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Opvoedspreekuur
Wijdemeren, ma 30 augustus 2010

Op diverse locaties in de regio kunnen ouders zonder verwijzing en kosteloos bij de GGD terecht voor een opvoedadvies op maat.

In Wijdemeren is het adres Dodaarslaan 16 in Kortenhoef (achter winkelcentrum De Meenthof). Daar is het spreekuur op woensdagochtend.

persbericht

Voor vragen over opvoeden: het opvoedspreekuur

Omdat iedere ouder op enig moment wel eens vragen heeft over de opvoeding, is er de mogelijkheid deze te stellen op het opvoedspreekuur. Op diverse locaties in de regio kunnen ouders zonder verwijzing en kosteloos terecht voor een individueel advies op maat. Een pedagogisch adviseur van GGD Gooi & Vechtstreek of Versa Welzijn bekijkt samen met de ouder(s) welke aanpak het beste zal werken. 

Het kan gaan over het niet luisteren van het kind, (digitaal) pesten, slaapproblemen, regels en grenzen, straffen en belonen, vragen die met de puberteit te maken hebben. Kortom, vragen over de ontwikkelingsfasen en de verstandhouding tussen ouder en kind. Via de website www.ggdgooi.nl onder ‘Opvoeden en opgroeien’ zijn alle opvoedspreekuren in de regio te vinden.
Voor een afspraak kunnen ouders bellen naar de afdeling jeugdgezondheidszorg van GGD Gooi & Vechtstreek, telefoonnummer (035) 692 63 50.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
buien en zon
18 gr.
windkr. 5