WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Voorlezen voor Kinderen
Nieuw Loosdrecht, za 28 augustus 2010

Volgende week woensdag, 1 september, om 11.00 uur organiseert De Bibliotheek in Wijdemeren een bijeenkomst over het project 50+ leest voor.

ingezonden bericht

50+ Leest voor

Volgende week woensdag, 1 september, om 11.00 uur organiseert De Bibliotheek in Wijdemeren een bijeenkomst over het project 50+ leest voor.

Dit project houdt  in dat mensen van 50+ (maar jonger mag ook!) als vrijwilliger gaan voorlezen op een peuterspeelzaal, een kinderdagverblijf of in de bibliotheek.

De vrijwilligers worden bij hun taak ondersteund door de bibliotheek met een workshop voorlezen en de keuze van geschikte boeken. De doelen van het project zijn het voorlezen te stimuleren, peuters in aanraking te laten komen met boeken en de ontmoeting tussen jong en oud te bevorderen. Met dergelijke projecten is elders in het land al veel succes geboekt.

Op de bijeenkomst worden nieuwe kinderboeken  gepresenteerd en wordt er informatie over het project gegeven.

Er zullen zowel vrijwilligers als leidsters van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven aanwezig zijn. Zij kunnen met elkaar en het project kennismaken en voorlees afspraken vastleggen.

Mocht u ook geïnteresseerd zijn om als vrijwilliger te gaan voorlezen meld u dan telefonisch of per mail aan via het onderstaande adres. Ook leidsters van peuterspeelzalen en kinderdagverblijven nodigen we van harte uit om aanwezig te zijn.

Datum: woensdag 1 september
Tijd: 11.00 uur
Adres: De Bibliotheek vestiging Wijdemeren, Tjalk 41, 1231 TT Loosdrecht
Telefoon: 035-5825488
E-mail: aserierse at debibliotheek.org

Wij hopen u te zien op 1 september!
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zon en buien
16 gr.
windkr. 3