WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Pleinfeest: Bergse Bands
Nederhorst den Berg, do 19 augustus 2010

Het Pleinfeest in Nederhorst wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 september. Vijf Bergse bands treden vanaf vier uur 's middags op.

ingezonden bericht

Bergse popbands beloven zinderende optredens op Pleinfeest

Dit jaar ga je tijdens het Pleinfeest uit je dak op de enerverende klanken van vijf swingende Bergse popbands. Een korte toer langs de bands om hun unieke muzikale kenmerken te belichten.

Wat is de muziekstijl van Greenhouse?

Houd je van The Rolling Stones, U2, de Dijk en Robbie Williams? Dan mag je het optreden van Greenhouse beslist niet missen.

Wat kunnen wij verwachten van de Blues Bergers?

Waar denk je aan bij The Red Devils, the Fabulous thunderbirds? Juist ja!, gewoon keiharde houserockin' music!

Waar ligt de kracht van The Doors?

Rockmuziek met psychedelische melodieën en poëtische teksten – dáár ligt de kracht van deze groep. De band treedt op met muziek van hun voorbeeldformatie, de gelijknamige Doors van Jim Morrison.

Wat is bijzonder aan Fusebox?

Deze energieke pop-rockformatie zet een razend goeie show neer met aanstekelijke muziek. Dus voor iedereen die los wil gaan tijdens het Pleinfeest.

Wat is zo boeiend aan Pur?

Tja, wat is boeiend aan het best bewaarde geheim in de Bergse muziekscene, ...? Daar kom je op het Pleinfeest wel achter. Pur is de nieuwste ontdekking van Anton de Bruin, lid van de bekende band de Blues Bergers. Kom naar het Pleinfeest en beleef het moment wanneer Pur zijn muziek laat horen!

Het Pleinfeest wordt gehouden op zaterdag 4 en zondag 5 september. De bands treden vanaf vier uur 's middags op. In de Brug van 1 september staat het volledige programma met activiteiten voor jong & oud.
De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
22 gr.
windkr. 3