WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Gondelvaarders Gezocht
Kortenhoef, di 17 augustus 2010

De organisatie van de Kortenhoefse gondelvaart roept Kortenhoevers, verenigingen en anderen op om een gondel op te bouwen en op 4 september mee te varen.

ingezonden bericht

Gondelvaarders gezocht

Superenthousiast

De gondels van Kortenhoef, originele pramen, worden van oudsher voor een belangrijk deel bevolkt door dezelfde enthousiaste deelnemers, vaak ook nog uit Oud-Kortenhoef. Iedere keer vindt men wel weer een thema om uit te beelden, vaak zeer origineel. De een stopt er heel veel tijd in, de ander wat minder, maar iedereen is altijd superenthousiast. En dat geldt zeker ook voor de toeschouwers, die ieder jaar weer massaal toestromen om dit feeërieke en afwisselende schouwspel te aanschouwen.

Iedereen is welkom

De organisatie van de Gondelvaart van Kortenhoef probeert nu op tal van manieren ook andere deelnemers uit onze dorpen zover te krijgen dat ze een gondel voor hun rekening nemen. Verenigingen, scholen, bedrijven, vult u maar in, iedereen is welkom. Het hoeft bepaald geen artistiek kunststukje te worden. Denkt u eens aan spandoeken, panelen, foto’s, etc. Het kan heel eenvoudig. Viert uw vereniging, club of school een lustrum? Of voert u actie en wilt zoveel mogelijk mensen daarbij betrekken? Een perfecte gelegenheid om dat op een gondel uit te beelden en uw boodschap met duizenden toeschouwers te delen.

Kom op mensen

Wanneer u zich nu aanmeldt, dan zorgen wij voor de praam en ontvangt u in ieder geval een bijdrage in de onkosten. Aarzelt u niet, want misschien kan de organisatie u helpen. We wachten met smart op uw telefoontje naar Yvonne van den Brand-Sikking (035 6563513) of Krijn Spaan (035 6560131).

Let op!

De tijd gaat snel en voor we het weten is het alweer zaterdag 4 september 2010, de dag van de 26e Gondelvaart van Kortenhoef. Een snelle reactie wordt daarom heel erg op prijs gesteld.

Met vriendelijke groet,

Douwe van Essen
Kortenhoef

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
ing. bericht
foto
Douwe v. Essen
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
regenachtig
18 gr.
windkr. 4