WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Poll: Wat vindt u er van?
Wijdemeren, wo 28 april 2010

Vanavond neemt het oude college van CDA, VVD, PvdA en GroenLinks afscheid. Het wordt opgevolgd door een college van DB, VVD en D66. Wat vindt u daar van?

Het is weer eens tijd voor een poll zo leek ons. De verkiezingen liggen al weer twee maanden achter ons. Achter de schermen hebben de verliezers hun wonden gelikt en hebben de winnaars aan elkaar gesnuffeld om te zien of ze samen een college in elkaar konden timmeren. Vanavond wordt het resultaat van de formatie aan de Wijdemeerders gepresenteerd. Een college van DB, VVD en D66 met vier wethouders. Twee van DB, Gert Zagt en Jaap van Waveren, één van de VVD, Gerard Abrahamse en één van D66, Joost Boermans.

Van onze lezers willen wij graag weten wat zij vinden van de nieuwe coalitie van DB, VVD en D66. Is het de coalitie waar u op gehoopt heeft? Of juist niet? Heeft u vertrouwen in de nieuwe coalitie? Geef hieronder uw stem.

De poll sluit op 15 mei. De poll checkt op ip-adressen om dubbel stemmen te voorkomen, maar is overigens volstrekt anoniem. De check op ip-adres heeft ook tot gevolg dat u vanuit 1 netwerk(je) ook maar 1 keer kan stemmen. Dus als u een pc heeft en uw vrouw ook, maar u gebruikt samen de kabel- of adslverbinding, dan kunt u maar 1 keer stemmen, want u heeft samen maar 1 ip-adres.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 3