WIJDEMEERSE WEBKRANT
.
Cannenburgerweg Dicht
Ankeveen, di 6 april 2010

Op de gemeentelijke website vonden wij onderstaand bericht. De Klapbrug en de Cannenburgerweg in Ankeveen zijn vanaf hedenmorgen drie weken dicht.

van de gemeentelijke website

Klapbrug & Cannenburgerweg dicht

Vanaf dinsdag 6 april 2010 7:00 uur zijn de Klapbrug en de Cannenburgerweg afgesloten.

Werk Klapbrug

Dit kruispunt wordt veiliger gemaakt door het als plateau in te richten en bij het kruisingsvlak Klapbrug- Noordereinde te voegen. Dit werk gaat ongeveer 3 weken duren, samen met het herstel van de Cannenburgerweg. Het verkeer wordt omgeleid via het Noordereinde en vanuit Ankeveen, via de Kwakel en de Kerklaan. De Slenk is tijdens het werk alleen bereikbaar via de Stichtse Kade. Voetgangers en (brom)fietsers kunnen er altijd langs.

Werk Cannenburgerweg

Op de Cannenburgerweg is veel schade ontstaan die steeds provisorisch is hersteld. Nu laat de gemeente een reparatie aanbrengen die weer 2 jaar mee kan. Gaten worden gerepareerd en er komt een nieuwe laag asfalt. Dat werk wordt gecombineerd met het werk rond de Klapbrug. Zo is er tijd om samen met de bewoners een nieuw plan te maken voor een definitieve reconstructie over ca. 2 jaar.

Dringende zaken?

Heeft u een dringende vraag over de uitvoering en planning? Dan kunt u op werkdagen tussen 11.00 en 13.00 uur contact opnemen met de uitvoerder P. Mulder op telefoonnummer (06) 558 375 19.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
www.wdm.nl
foto
---
auteur
www.wdm.nl
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
16 gr.
windkr. 3