WIJDEMEERSE WEBKRANT
Noordereinde weer dicht
's-Graveland, ma 5 oktober 2009

Vanaf maandagochtend 12 oktober 7:00 uur t/m vrijdag 17 oktober is het Noordereinde tussen de Kleine Klapbrug tot de Claertjesbrug afgesloten.

persbericht

12 t/m 17 oktober:
Noordereinde tussen Kleine Klapbrug en Claertjesbrug dicht

Vanaf maandagochtend 12 oktober 7:00 uur t/m vrijdag 17 oktober is het Noordereinde tussen de Kleine Klapbrug tot de Claertjesbrug afgesloten. Dan laat de gemeente de visuele drempel net ten zuiden van de Kleine Klapbrug en de lichte deklaag over dit weggedeelte aanbrengen. Ook de Claertjesbrug krijgt een definitief wegdek met trottoir.

De duur van de werkzaamheden is sterk afhankelijk van het weer. Bij erg slecht weer kan het werk een paar dagen langer duren.

Omleidingroute

Het Noordereinde wordt afgesloten voor doorgaand verkeer tussen de Smidsbrug en de Stichtse Kade. De omleidingroute gaat lopen over de Koninginneweg en de Cannenburgerweg. Bewoners binnen het werkvak Kleine Klapbrug - Claertjesbrug worden verzocht om hun auto tijdelijk ergens anders te parkeren. Lopend of met de fiets zijn de woningen altijd bereikbaar.
Natuurmonumenten en bewoners aan het Noordereinde ten noorden van de Claertjesbrug zijn bereikbaar via de Stichtse Kade. Bewoners ten zuiden van de Kleine Klapbrug kunnen met de auto thuis komen vanaf de Smidsbrug.

Noordereinde tijdelijk open

Bij het begin van de Stichtse Kade is het nodig een riool-pompput met een stukje riool te vernieuwen. Daarvoor moet de Stichtse Kade een week dicht. Het verkeer kan daarom vanaf maandag 19 oktober tijdelijk het Noordereinde over. Dit werk zal ongeveer een week duren. Bij erg slecht weer kan het werk een paar dagen langer duren. Als de put en het stukje riool klaar zijn, gaat het Noordereinde weer dicht en werkt de aannemer verder aan het deel ten noorden van de Noorderslootbrug.

De plaatsing van een bericht gebeurt conform de regels en condities die de WWK daarvoor hanteert.
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 3