WIJDEMEERSE WEBKRANT
Paasmarkt Ankeveen
Ankeveen, di 31 maart 2009

Aanstaande zaterdag (niet in het paasweekend!) wordt in Ankeveen de Paasmarkt georganiseerd.

ingezonden bericht

Paasmarkt in Ankeveen

Voordat we het hebben over wat er tijdens de Paasmarkt in Ankeveen allemaal valt te beleven: let vooral op de juiste datum. Want de Paasmarkt wordt niet in het paasweekeinde gehouden, maar al op zaterdag 4 april!

Natuurlijk staat de markt in het teken van het paasfeest en zijn er her en der paasaanbiedingen. Vooral bezoekers van de koffietent hoeven zich geen moment af te vragen in welke tijd van het jaar we ons bevinden. De tent is op zijn Paasbest aangekleed.

Eierwarmers maken

Kinderen in de leeftijd van groep 1 tot en met groep 8 kunnen zich op een creatieve manier voorbereiden op de paasdagen. Onder leiding van Janneke Tol en Marion van den Berg worden er eierwarmers gemaakt van vilt. De kleinsten mogen aan de slag met behulp van lijm, de wat oudere kinderen kunnen naald en draad ter hand nemen. Het eierwarmers maken begint om half tien en is rond de klok van twaalf afgelopen. Deelname is gratis; Bruisend Ankeveen zorgt voor vilt en andere materialen. De kinderen zijn volledig vrij om hun eigen creativiteit ruimbaan te geven. Eierwarmers in de vorm van een paashaas, een lammetje, een kerktoren, of desnoods een kerstboom, het maakt allemaal niet uit. Zeker is dat er onder deskundige en enthousiaste begeleiding iets fraais tot stand komt.

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
11 gr.
windkr. 2