WIJDEMEERSE WEBKRANT
Quatre Bras 14 april dicht
Hilversum, ma 30 maart 2009

Dinsdagochtend 14 april (de dag na Pasen) start de herinrichting van de kruising Quatre Bras, de Insulindelaan en de Geert van Mesdagweg.

Dan begint in het kader van het Integraal BereikbaarheidsPlan Hilversum e.o. (IBP) de herinrichting van de buitenring tussen het Media Park en het Havenkwartier. De werkzaamheden aan de Ring Noord/West worden gefaseerd uitgevoerd en duren tot eind dit jaar. (Quatre Bras = de grote kruising van de 's-Gravelandseweg en de Geert van Mesdagweg bij de stoplichten.)

Op de website www.hilversumbeterbereikbaar.nl staat wat er gaat gebeuren en hoe de omleidingen zijn geregeld. Er is ook een brochure in pdf formaat die gedownload kan worden. Er staat erg veel informatie in de brochure met een aantal kaartjes over de omleidingsroutes.

Uit de brochure:

Naar/van ’s-Graveland

De afsluiting in de Witte Kruislaan wordt tijdelijk verwijderd, een eis van de nood- en hulpdiensten. De route naar ’s-Graveland loopt vanaf de Witte Kruislaan over de Kroonlaan naar de afsluiting op de hoek Bussumergrintweg/Bachlaan. Die wordt tijdelijk in één richting opengesteld. Over de Bachlaan, de Boslaan, de Oude Meentweg gaat de omleiding naar de Leeuwenlaan en ’s-Graveland.

Vanaf ’s-Graveland naar Hilversum loopt de route via de Regentesselaan en de Boslaan naar de Bachlaan en vervolgens via de Beethovenlaan en de Palestrinalaan naar de Witte Kruislaan.

bron
HBB
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
10 gr.
windkr. 3