WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dat is Schrikken!
Kortenhoef, wo 18 maart 2009

Carel Ris schrok van het bericht dat het Noordereinde tot het eind van het jaar dicht zal zijn. Hij ging op onderzoek uit en vond een nuancering.

ingezonden brief

Wat!?! Noordereinde de rest van het jaar dicht??? De gemeente meldde op 16 februari: "De werkzaamheden duren naar verwachting tot de bouwvakvakantie". (Letterlijke quote, zie http://www.wijdemeren.nl/Smartsite.shtml?id=58894)

Ik nam aan dat dit de zomerbouwvak betrof (begint 20 juli), dat vond ik al erg genoeg! Nu mogen we blij zij als het in 2010 af is! Wat is er in godsnaam gebeurd intussen?

Carel Ris
Kortenhoef

Aanvulling:

Ik heb inmiddels de gemeente gebeld om het e.e.a.  te verifiëren en het blijkt iets genuanceerder te liggen; de Klapbrug is volgens projectie "al" op 20 mei klaar, dan wordt de omleiding over de Koninginneweg in ieder geval opgeheven. Hoe de rest van het traject er uit gaat zien is nog niet bekend, mede i.v.m. de beruchte kapvergunningen. Er vanuit gaande dat zulke grote bomen niet vol in blad kunnen (en mogen) gekapt worden krijgen we dus òf in de komende weken een gelegaliseerde overvalkap òf de rest van de afsluiting op z'n vroegst pas in oktober.

Carel Ris
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
12 gr.
windkr. 2