WIJDEMEERSE WEBKRANT
Plannen de Dobber
Kortenhoef, za 30 mei 2009

Bob Colijn uit Kortenhoef is enthousiast over de plannen van de heer Hagen en mevrouw Steenvoorden met betrekking tot de Dobber.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Betreft ditmaal pos. nieuws inzake de Dobber !!!!

Gisteren lazen wij in de Wie Wat Waar, veel over de EU en de verkiezingen, zeer veelzijdig door een aantal prominenten uit Wijdemeren. Compliment voor Herman Stuyver, maar wat mij persoonlijk het meeste trof was het positieve verhaal over de Dobber.

De Fam. Steenvoorden/Hagen heeft een plan ingediend om de Dobber te huren, c.q. te kopen en hebben grootste plannen om er eindelijk weer een echt multifuncitoneel Dorpscentrum van te maken, dus waarvoor het gebouwd en opgericht is destijds en niet met de vage plannen van AH c.s.

Dit lijkt mij werkelijk alle lof waard, zeker omdat dit blijkbaar ervaren Horeca-mensen zijn  (vroeger het Swaentje en nu Pan en Koek in Ankeveen).

Ik acht dit als Hotello en idem ervaren Horeca adviseur van groot belang voor ons Dorp en steun derhalve de Fam. Steenvoorden/Hagen van harte en beveel e.e.a. ook aan voor het Gemeentebestuur, laat de Raad hier z.s.m. over beslissen, zeker nu de quick scan reeds enige tijd geleden is uitgebracht.

Kortom ik roep alle betrokkenen op om dit plan te steunnen en deze ervaren ondernemers een grote kans te geven, want het is werkelijk zeer te prijzen dat men in deze tijd het nog aandurft om met zulke goede plannen te komen.

Ook wil ik bij deze aanbieden om als Hotello met Raad en Daad ter zijde te staan als daar behoefte aan zou bestaan.

Wijdemeren c.q. Kortenhoef heeft weer dringend behoefte aan een echte gezellig Dorpscentrum waar jong en oud het prettig vindt om te vertoeven en vooral ook weer eens een hapje te kunnen eten.

B & W en Gem. Raad toon eens Daadkracht en geef dit ondernemersechtpaar uit Ankeveen alle steun in het grote belang van ons Dorp en het sociale gebeuren.

Chapeau voor dit Horeca-echtpaar en de Dobber. Velen zullen dat mij met eens zijn.

p.s. Zie ook destijds mijn oproep aan Burgemeester Don Bijl om te komen met een Cie van Wijze Mannen.  Beste Don grijp je kans , nu het kan !!! Waardig afscheid van Wijdemren met een Daadkrachtig besluit en gebaar.

Mvrgr. Bob J. Colijn
Horeca Consultant.
Kortenhoef.

Naschrift redactie:

Een kleine rectificatie.

Bob Colijn spreekt van de fam. Hagen/Steenvoorden.

De heer Hagen en mevrouw Steenvoorden zijn geen familie van elkaar. Mevrouw Steenvoorden is de echtgenote van PvdA raadslid Ben Steenvoorden. De heer Hagen heeft 't Swaentje geëxploiteerd en is nu de uitbater van Pan & Koek in Ankeveen.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
21 gr.
windkr. 3