WIJDEMEERSE WEBKRANT
Schaakborden gevraagd
Ankeveen, wo 20 mei 2009

Patrick Kreuning komt schaakborden tekort voor het schoolschaaktoernooi en vraagt of u nog schaakstukken en -borden heeft.

ingezonden brief

Geachte Wijdemeerders,

Nu ik weg ben bij schaakvereniging 's Graveland wil de vereniging mij geen spullen meer uitlenen voor het jaarlijkse schoolschaaktoernooi. De SV uit 's Graveland heeft altijd gezegd dat dit schoolschaaktoernooi iets is dat ik op persoonlijke titel doe en waar de club niets mee te maken heeft. Daarnaast zie ik een jaarlijkse groei, waardoor de vereniging uit Nederhorst, al dan niet met de spullen van 's Graveland, waarschijnlijk niet genoeg borden en stukken kan/kunnen leveren.

Heeft u toevallig nog een schaakbord over dat nooit gebruikt wordt en bent u dan bereidt dit te doneren? Kunt u mij dan mailen of bellen, dan kom ik het halen. Wat ik niet zoek zijn sierborden of glazen schaakborden, maar houten of plastic stukken en borden, waarbij duidelijk te zien is wat elk stuk voorstelt.

Vorig jaar had ik 75 kinderen die deelnamen aan dit toernooi, maar omdat het toernooi dit jaar in Loosdrecht plaats heeft, is de verwachting dat ik weleens 120 kinderen achter de borden krijgen kan, dus heb ik zo'n 60 borden en stukken nodig. Dus heeft u iets over voor dit jaarlijks terugkerende evenement, ik vraag geen geld, puur de materialen, dan ben ik en zijn vele kinderen nu en in de toekomst u heel erg dankbaar.

Patrick Kreuning, pkreuning at orange.nl, www.schoolschaakwijdemeren.tk, 035-8795195.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
21 gr.
windkr. 2