WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tomin maakt weer schoon
Wijdemeren, ma 18 mei 2009

Na de mislukte aanbesteding en de daaruit voortvloeiende arbitrage tussen de regiogemeenten en GOM, zal de Tomin Groep de schoonmaak weer uitvoeren.

persbericht

Inkoopsamenwerking Gooi- en Vechtstreek sluit schoonmaakcontract met Tomin Groep

De inkoopsamenwerking Gooi- en Vechtstreek (iSGV) die bestaat uit de gemeenten Bussum, Hilversum, Huizen, Naarden, Weesp, Wijdemeren en het gewest Gooi- en Vechtstreek, heeft met de Tomin Groep een contract afgesloten voor het schoonmaakonderhoud. Vanaf 1 juni a.s. tot en met 31 januari a.s. gaat de Tomin Groep het schoonmaakonderhoud van 46 gemeentelijke locaties op zich nemen.

Aanleiding

Op grond van arbitraal vonnis begin dit jaar hebben de samenwerkende gemeenten (iSGV) en Gom Schoonhouden BV in onderling overleg besloten het schoonmaakcontract per 1 juni a.s. te beëindigen. Voor de overbruggingsperiode zijn met de Tomin Groep onderhandelingen gevoerd over het onderhoud. Die onderhandelingen hebben geleid tot het afsluiten van een contract voor de periode van 1 juni 2009 t/m 31 januari 2010.

Schoonmaakonderhoud vanaf 2010

Hoe het schoonmaakonderhoud voor de samenwerkende gemeenten na 31 januari 2010 wordt ingevuld is nog onduidelijk. Op dit moment onderzoekt de iSGV de mogelijkheden en de wensen hiervoor.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 3