WIJDEMEERSE WEBKRANT
Buurtvolley: Zonovergoten!
Nederhorst den Berg, zo 14 juni 2009

Gisteren, zaterdag 13 juni, werd het Bergse Buurtvolleybaltoernooi gehouden. Het werd een zonovergoten én gezellige happening!

ingezonden bericht

Zonnig en sportief 26e editie Buurtvolleybaltoernooi

Na een week vol regen waren de weergoden de organisatie van het buurtvolleybaltoernooi zeer goed gezind. Het was zaterdag 13 juni een zonovergoten én gezellige happening!

Maar liefst 44 teams leverden een sportieve strijd voor een plekje in de finale of voor de felbegeerde CUP. Deze CUP – voor het team met de meest gescoorde punten -  werd dit jaar veroverd door het team ‘All Starts of Friends’.
De 1e en 2e klasse teams speelden maar liefst twee speelronden. Na de 1e ronde volgde een nieuw wedstrijdschema zodat teams van gelijke sterkte verder konden strijden om de felbegeerde finaleplaatsen. Na een sportieve strijd kreeg het team “Hatseflats’ uit handen van burgemeester Don Bijl de 1e prijs overhandigd. De 2e en 3e prijs gingen respectievelijk naar het team ‘De Kuyper’ en team ‘Dijs’.

Tijdens de finales gingen de vier gelukkige winnaars van de loterij de lucht in met de luchtballon. Het sportieve evenement werd afgesloten door de Utrechtse band “DOEN’ en zo eindigde deze lange dag voor sommige deelnemers eigenlijk nog te vroeg.

Sponsoren, vrijwilligers, deelnemers en bezoekers bedankt!

Via deze weg wil de organisatie de deelnemers bedanken voor hun sportieve inzet, SV Nederhorst voor de ondersteuning en ter beschikking stellen van het hoofdveld en niet te vergeten de vrijwilligers voor hun enorme inzet. Uiteraard kan het evenement niet plaatsvinden zonder de ondersteuning van de sponsoren in de vorm van o.a. prijzen en advertenties in het programmaboekje.

Dit jaar werd het toernooi gesponsord door: Apotheek Nederhorst den Berg, A. Siewertsen Verzekeringen, Auto Service Nieuw Walden, Bergman Auto’s, Betelsat, Brood en banket De 7 Heerlijkheden, DA Drogist Eva, Dorenbos Rasch Makelaars, Drogisterij Elysa, Groenten en Fruit specialist Dick en Yvonne van der Panne, De Haven van Huizen, Hoopman Kunstschildermaterialen, Kapsalon ’t Kniphoekje, Lam Toegangstechniek, LeasyPrint, Oogmerk Briljant, Passiflora bloembinderij, Plastic Recycling Van Leijen, Rofa Zonweringen en Lifestyle, Het Spieghelhuys, Sportcafé de Blijk, TDC Bedrijfswagens, Van der Linden Tweewielerspecialist, Wasserij – Stomerij Gerard Best, W. Blok Stofferingen, De Woonhoeve en Zeilschool Bakboord.

Bedankt én graag tot volgend jaar!
Organisatie Buurtvolleybal

bron
ing. bericht
foto
ing. berricht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
20 gr.
windkr. 2