WIJDEMEERSE WEBKRANT
Beachvolley in Loosdrecht
Loosdrecht, za 13 juni 2009

In Loosdrecht gaan komende vrijdag 30 beachbadmintonteams aan de slag, waarna op zaterdag 56 beachvolleybalteams het zandstrijdperk betreden.

persbericht

Ten Herkelbeachtoernooi voor de 25e keer van start

Aankomend weekeinde is het al weer zover. In Loosdrecht gaan op vrijdagavond 19 juni 30 beachbadmintonteams aan de slag, waarna op zaterdag 20 juni de 56 beachvolleybalteams het zandstrijdperk betreden.

Hiermee zijn zo'n 400 sportievelingen tijdens dit door LoVoC georganiseerde beachevenement actief. Dat dit buitentoernooi enorm leeft mag wel blijken uit het feit dat binnen een kleine week het maximaal aantal te plaatsen teams was bereikt en al snel een wachtlijst moest worden ingesteld.

Dit jaar een speciale jubileumeditie. Voor de 25e keer al weer wordt dit toernooi buiten voor de sportzaal Eikenrode gespeeld waarvan voor de 10e keer op zo’n 170 m3 echt strandzand. Daarbij genomen het 25-jarig bestaan van de hoofdsponsor Ten Herkel Grafisch Compleet en de aftrap van het 40-jarig jubileum van LoVoC geeft alle aanleiding hiervan een bijzondere gebeurtenis te maken.

Naast de aanleg van een extra veld waarmee het record aantal van 86 teams kon worden geplaatst zijn er allerlei extra activiteiten zoals beachtouwtrekwedstrijden, speciale teamfoto's, jubileumkleding voor de deelnemers, extra hoofdprijzen voor de beachloterij, attracties voor kinderen en in de middagpauze de start van het 40-jarig jubileumjaar van de volleybalvereniging LoVoC met een ballonnenwedstrijd voor kinderen tot 12 jaar met een prachtige kinderfiets als hoofdprijs.

Ook het goede weer is besteld dus dat gaat een pracht beachweekeinde worden.

Voor meer info: www.lovoc.nl.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 2