WIJDEMEERSE WEBKRANT
Podium voor Jong Talent
Kortenhoef, wo 3 juni 2009

Kunst aan de Dijk organiseert op 20 juni 2009 een Open Podium voor jong Wijdemeers muziektalent in het Oude Kerkje in Kortenhoef.

persbericht

Stichting Kunst aan de Dijk

Kunst aan de Dijk presenteert:
Open Podium voor jong talent

Kunst aan de Dijk geeft ruim baan aan jong talent. Na een daverend succes tijdens ons jubileumjaar in 2006 organiseren we op 20 juni 2009 opnieuw een Open Podium in het Oude Kerkje in Kortenhoef.

Tijdens dit Open Podium kunt u kennismaken met een groot aantal onbekende, maar getalenteerde jonge zangers en musici. De toegang is gratis, maar reserveren is aanbevolen.

Musici

Alle musici en zangers zijn jonger dan 20 jaar en afkomstig uit Wijdemeren en Hilversum. De volgende musici treden voor u op: Maurits Vuyk (viool), Merel Ligtermoet (zang), Isabella Sueur (piano), Guus Holst (piano), Paul Dekker (viool), Katinka Nelemans (dwarsfluit), Esther Chavannes (piano), Lotte van Catz (viool), Esther ter Horst (viool), Hugo Vuijk (klarinet), Boris van der Spek (accordeon), Anouk Zuidema (gitaar), Heleen Vellekoop (dwarsfluit), X X (blokfluit), Annelieke Lieverse (klarinet), Marc Plasmeijer (piano), Rivka op het Veld (piano), The Sustainers (zang, gitaar, basgitaar, drums).

De uitvoerders spelen werken van klassieke componisten zoals Bach, Bartok, Händel, Berio, Vivaldi en Haydn, maar ook muziek van Christina Aguilera, Billy Joel en Nino Rota. Aan het slot van de avond zal een prijs worden uitgereikt voor de beste artiest(en) of het beste optreden.

Presentatie Monique Hagen

De presentatie is in goede handen bij onze dorpsgenote Monique Hagen, bekend van het tv-programma Klokhuis en van een groot aantal kinderboeken. Zij zal de jonge zangers en musici aan u voorstellen.

Plaats: het Oude Kerkje, Kortenhoefsedijk 168, Kortenhoef
Datum en tijd: 20 juni 2009, 20.00 kerk open 19.30 uur
Toegang gratis, maar reserveer wel tijdig op info at kunstaandedijk.nl
of 06 30 946 840.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
16 gr.
windkr. 3