WIJDEMEERSE WEBKRANT
Bussen artsen opgeblazen
Kortenhoef, zo 4 januari 2009

De brievenbussen van de huisartsen in Kortenhoef werden opgeblazen. Patrick Kreuning wijst erop dat dat levensbedreigend kan zijn voor patiënten.

ingezonden brief

OUD EN NIEUW

Ten eerste wens ik u allen het beste voor 2009.

Helaas is het jaar maar lamlendig begonnen, een vrouw verongelukt, er zakken 4 mensen door het ijs op Loosdrecht. Dat zij door alerte medemensen uti het wak zijn gehaald is uiteraard verheugend. De redders hebben ook nog hun leven gewaagd door zich met een surfplank in de buurt van het wak te begeven. Helden zijn het.

Maar wat mij het meeste stoort is dat bij het gezondheidscentrum enkele onverlaten het nodig vonden de brievenbussen naar de schroothoop te verwijzen via zwaar en waarschijnlijk ook illegaal vuurwerk.

In die bussen had nog makkelijk post kunnen zitten die voor huis- en tandartsen en patienten zeer belangrijk is, ware het niet dat de postbode die oudjaarsdag juist deze wijk door omstandigheden niet kon bezorgen.

Jongelui, ik vraag me echt af waar jullie verstand zit. Blaas lekker thuis de brievenbus op. Dat je niet blij bent met de tandarts, tja, wie wel? Maar om dan de zooi te vernielen en gelijk maar even de bus van de huisarts mee te nemen.

Voor hetzelfde geld zat er post in die voor jou of je familie van belang is. Voortaan eerst denken, dan kijken en dan toch maar niet meer doen.

Ook rondom de Meenthof zijn enkele vernielingen aangericht, jammer dat we zo het nieuwe jaar beginnen. Het afgelopen jaar is er ook al op diverse plaatsen in Kortenhoef graffiti op de muren en garagedeuren verschenen. Kortenhoef verpaupert op deze manier.

Ik hoop op een rustig jaar voor de Gemeente en kom velen van u ongetwijfeld weer tegen.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
0 gr.
windkr. 2