WIJDEMEERSE WEBKRANT
Open brief aan Theo Reijn
Loosdrecht, za 14 februari 2009

Wim van Oudheusden schreef een open brief aan fractievoorzitter Theo Reijn van het CDA. Van Oudheusden vindt dat het CDA draait.

ingezonden brief

Open brief aan Theo Reijn

Beste Theo,

In jullie aanloop naar de verkiezingen zou ik je graag om duidelijkheid willen vragen richting de bevolking. Je fractie vertoonde afgelopen jaar sinds jouw komst vreemde draaiende bewegingen, die om een antwoord vragen. Neem jullie bijdrage aan het debat rond het Noordereinde: nooit waren jullie vanuit goed rentmeesterschap over de natuur voor een nieuwe rondweg, nu ineens wél; omdat de krachtige en juiste protesten van omwonenden om natuur en dorpsgezicht te beschermen je wat lastig te omzeilen vielen?

Jullie bestonden het zelfs om te beweren, dat de reconstructie van de Rading destijds een fout besluit was; maar vooral door jullie eigen toedoen in de Loosdrechtse raad werden er wel 80 bomen gered van een gewisse ondergang onder andere doordat het dáár wel mogelijk was de riolering op een voor de bomen betere plaats te leggen en ze te verplaatsen.

Jullie zijn er qua rentmeesterschap op achteruit gegaan. Daar zullen jullie leden en kiezers uit Loosdrecht blij mij zijn, Theo! De veiligheid op de Rading is er nog dankzij de aanwezigheid van massieve bomen in plaats van enkele dunne sprietjes van 10 cm doorsnee, waar het Noordereinde het straks mee moet doen. En hoe zit het met jullie monumentenbeleid als we het over een beschermd dorpsgezicht hebben? Ook als sneeuw voor de zon verdwenen sinds Loosdrecht bij Wijdemeren is ingetrokken? Dat was onder jullie wethouder Enserinck wel even andere koek

Dan de Dobber: jullie zouden met een eigen reddingsplan komen; dit haalde natuurlijk breed uitgemeten de pers, maar toen je op vragen later moest bekennen, dat er helemaal geen plan kwam, haalde dát de Gooi & Eemlander niet meer.

Gaat het zo met je steun voor een rondweg straks ook?

Succes in de campagne
Namens AP@W
W. van Oudheusden
Loosdrecht

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
2 gr.
windkr. 2