WIJDEMEERSE WEBKRANT
Brandweerkazerne K.hoef
Kortenhoef, do 20 augustus 2009

Op maandag 31 augustus organiseert de gemeente een bijeenkomst over de nieuwbouwplannen voor de brandweerkazerne in Kortenhoef.

Vertraging

Met een flinke vertraging wordt op 31 augustus de tweede informatieavond over de nieuwbouw van de brandweerkazerne in Kortenhoef georganiseerd. In november vorig jaar was de planning nog dat die tweede bijeenkomst in januari zou zijn en dat de bouw begin september (over een week) zou starten.

persbericht

Maandagavond 31 augustus, 20.00 uur:
Informatiebijeenkomst nieuwe brandweerkazerne Kortenhoef

Op maandag 31 augustus om 20.00 uur organiseert de gemeente in samenwerking met de brandweer post Wijdemeren een informatiebijeenkomst over de nieuwbouwplannen van de kazerne. Belangstellenden zijn van harte welkom.

Op 11 november 2008 zijn de plannen voor het eerst gepresenteerd. Tijdens deze avond is toegezegd dat de omwonenden van de kazerne opnieuw worden geïnformeerd zodra de plannen verder zijn uitgewerkt. De afgelopen maanden is hieraan hard gewerkt.

Vragen stellen

Tijdens de avond krijgen de belangstellenden een toelichting op de stand van zaken en vervolgens presenteert de architect het uitgewerkte ontwerp. Daarna is er alle gelegenheid vragen te stellen. De informatiebijeenkomst vindt plaats in de brandweerkazerne aan de Eslaan in Kortenhoef en duurt tot 21.30 uur.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
32 gr.
windkr. 3