WIJDEMEERSE WEBKRANT
Brommerlawaai
Wijdemeren, vr 7 augustus 2009

P. de Haan en Patrick Kreuning hebben geen last van vliegtuigen, maar wel van brommers en motoren.

ingezonden brieven

Als postbezorger loop ik de hele dag in de open lucht en de brief in de WieWatWaar verbaasde mij eerlijk gezegd nogal. Zelf ervaar ik de kleine vliegtuigjes welke van Vliegveld Hilversum vertrekken vele malen meer geluid produceren, ook het vrachtverkeer in de Wijdemeren veroorzaakt flink veel geluidsoverlast, waar mevrouw Berg echter geen last van heeft, zij woont in een redelijk stille uithoek, zeker niet interessant voor vrachtverkeer tenzij ze iets af moeten leveren bij een van de bewoners in die wijk.

Vanavond reed er ook weer een luidruchtige motor of brommer met hoge snelheid en vele decibellen producerend over de kerklaan, rustig een groep auto's inhalend.

Over de Herenweg rijd ook met de regelmaat van de klok het verkeer veel te hard, vooral motoren, persoonlijk ervaar ik dat toch wel als de grootste ergernis, er wonen ook kinderen aan deze straat en in de aanliggende hofjes, kennelijk moeten er eerst ongelukken gebeuren, al dan niet met de dood of levenslange invaliditeit tot gevolg voor er eens maatregelen getroffen gaan worden. Misschien een goed idee om ook eens van die diamanten (straatjuwelen) op de Herenweg te plaatsen? Op de Koninginneweg werkt het en het weert sluipverkeer.

Patrick Kreuning
Ankeveen


Ik ben het helemaal met familie van de Brink eens ook ik vind het een prachtig gezicht die grote vliegtuigen.

Ik vind een motor die 's morgens om vijf uur langs komt met veel lawaai die je vanaf de Julianaweg tot op de Kortenhoefsedijk kan horen veel vervelender en dan de opgevoerde brommers.

Nee het valt nog al mee met de vliegtuigen.

Groeten,

P de Haan
Koretnhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
28 gr.
windkr. 2