WIJDEMEERSE WEBKRANT
Straatverlichting uit
's-Graveland, ma 3 augustus 2009

In de buurt van de Zuidersluis en de J.H. Burgerlaan in 's-Graveland is de straatverlichting al vier weken uitgevallen.

ingezonden brief

Sinds ongeveer vier weken is de straatverlichting in de wijk J.H. Burgerlaan/Cornelis Tromplaan/Zuidereinde defect en is het in de avond en nacht aardedonker.

Vele navragingen bij het servicepunt van de gemeente Wijdemeren lossen vooralsnog niets op. Dan is de NUON de oorzaak, er ontbreken meetwagens/-apparatuur danwel het is vakantieperiode.

Een andere keer wordt een huis aan huisbrief toegezegd van Liander om de oorzaak te verklaren en/of is het een zeer moeilijk probleem. En dat terwijl circa twee weken terug de straatlantaarns maar liefst 2 dagen lang dag en nacht hebben gebrand. Kortom er gebeurt tot op heden niets, wat niet bevorderlijk is voor het verkeer door deze wijken (fietspad)!

Je zou toch zeggen dat in deze moderne tijd waarin vrijwel niets onmogelijk is qua techniek het oplossen van deze defecte straatverlichting toch een peuleschil zou moeten zijn.

Peter van Mameren
's-Graveland

Afgelopen zaterdag constateerde uw redacteur dat op de Zuidersluisbrug en een deel van de Emmaweg de straatverlichting uit was. Bij de opening van de fietsbrug indertijd, kostte het ook veel tijd en moeite omde straatverlichting aan de praat te krijgen. Kennelijk een moeilijke hoek.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
24 gr.
windkr. 2