WIJDEMEERSE WEBKRANT
Colijn: Uit hoge Hoed
Kortenhoef, vr 24 april 2009

Bob Colijn uit Kortenhoef was verbaasd toen hij las dat er over 2008 een overschot van bijna zeven miljoen was. Hij doet enige aanbevelingen.

ingezonden brief

Geachte Redactie,

Kan de Gemeente ineens toveren met de nieuwe Wethouder, vorige keer lazen wij dat de Gemeente een tekort had van 1.2 miljoen ( periode Lorjé) en nu ineens blijkt er een plus maar maar liefst ff 6 miljoen !!! Totale reserve van 7 miljoen, dit houdt dan waarschijnlijk ook in dat de belachelijk verhoging van de OZB ook van de baan is, dat kan niet anders met een dergelijk positief saldo.

We zijn benieuwd naar de volgende standen en bedragen uit de hoge hoed.

Vraagje, gaat het bouwen op het oude Antoniusterrein nu ook eens eindelijk van start, geld ligt op de plank, dus bouwen graag, weg met die lelijke plek en goed voor de werkgelegenheid.

Vraagje twee : krijgt men voor een plus van 6 miljoen nu ook ineens 6 vrije dagen, zie de Wie Wat Waar. van 29 april a.s. t/m 5 mei a.s.  Past dat bij een Gemeente die onder curatele staat, of is de Provincie ook al die dagen dicht.
Leuk voor al die hardwerkende mensen die geen vrij kunnen krijgen.

Onbegrijpelijk, welk bedrijf c.q. ondernemer kan zich dat permitteren juist in deze periode ???

P.s. Het lijkt mij ook verstandig dat de Gemeente snel op zoek gaat naar een goede Burgervader, zonder huisvestingsproblemen.

Mvrgr.
Bob J. Colijn
Ondernemer te Kortenhoef.

PS. Fijn weekend met veel zon voor alle trouwe lezers.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 3