WIJDEMEERSE WEBKRANT
Wakeboarden Loosdrecht
Loosdrecht, zo 19 april 2009

Op zaterdag 9 Mei wordt in Loosdrecht weer de  Wakeboard Clinic Loosdrecht gehouden.

persbericht

Op zaterdag 9 Mei wordt in Loosdrecht weer de  Wakeboard Clinic Loosdrecht gehouden.

Gedurende deze dag staan de instructeurs van Waterskischool Loosdrecht samen met Nederlandse Kampioenen Marc en Nils Kroon klaar om alle deelnemers kennis te laten maken met de wereld van het wakeboarden. 

De Wakeboardclinic Loosdrecht werd vijf jaar geleden voor het eerst gehouden. Gezien het succes van voorgaande jaren en het nu al mooie voorjaarsweer, zijn alle elementen weer aanwezig voor een gezellige, sportieve en spectaculaire middag.

Wakeboarden is een unieke combinatie van sporten. De drie meest spannende sporten van de wereld: surfen, skateboarden en snowboarden worden op een ultieme manier gecombineerd tot een spectaculaire watersport. Wat begon als een boardsport die te beoefenen was zonder golven of wind, is nu één van de snelst groeiende sporten in de wereld. Voortgetrokken door speciale wakeboardboten, gebruiken de wakeboarders de golf van de boot, om spectaculaire tricks uit te halen en hoge inverts te maken.

De Wakeboardclinic Loosdrecht vindt dit jaar voor het eerst plaats bij De Uitkijk, tevens het nieuwe onderkomen en opstapplaats van Waterskischool Loosdrecht. Op deze prachtige locatie kunnen alle deelnemers op 9 mei, leren wakeboarden, trampoline springen en sloep varen. De gehele middag zijn er boten beschikbaar die af en aan varen om iedereen van de sport te laten proeven.

De dag ziet er als volgt uit: De Uitkijk en Waterskischool Loosdrecht zorgen dat alle benodigde materialen aanwezig zijn: Liquid Force Wakeboards, O’Neill wetsuits en natuurlijk de intstructeurs.
Na aankomst om 13.30 krijgt iedereen allereerst veiligheidsinstructies  en vervolgens worden alle deelnemers in groepen verdeeld, waarbij de eerste groep gelijk het water op gaat om  het wakeboarden onder de knie te krijgen. De tweede groep krijgt van Sail Center De Uitkijk de beschikking over enkele sloepen en kan zodoende de verrichtingen van de andere groep van dichtbij volgen. Halverwege de middag gaat uiteraard ook de tweede groep wakeboarden.

Michael Kruzinga, Marc of Nils zullen de middag starten en afsluiten met een spectaculaire demonstratie!

Aangezien De Uitkijk en Waterskischool Loosdrecht deze dag, als opening van het seizoen, alles tegen kostprijs ter beschikking stellen bedragen de kosten van deze middag slechts € 25,00 per persoon.

Na afsluiting van de middag is er nog alle gelegenheid om gezellig na te praten en eventueel nog iets te eten. Wees er snel bij want het aantal deelnemers is beperkt, inschrijven kan via info at wakeboardschool.nl

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
18 gr.
windkr. 2