WIJDEMEERSE WEBKRANT
DBL nuances op Raad
Wijdemeren, do 9 april 2009

Gert Zagt (DBL) brengt twee nuances aan in het verslag van de raad van gisteren. Hij is o.a. benieuwd hoe het stemgedrag van GL over de kermis gaat uitvallen.

ingezonden brief

Geachte redactie,

Ten eerste dank voor uw zoals altijd weer actuele en snel beschikbare bevindingen van de raadsvergadering. Complimenten dat u tot het eind bent gebleven!

Staat u mij toe één nuancering bij een amendement van DBL te geven?
DBL stelde niet voor de deelname van de gemeente aan de gondelvaart vast te schrappen.

DBL heeft altijd aangegeven dat een vertegenwoordiging van het college bij evenementen zeer op z'n plaats is, dus ook bij de Loosdrechtse Gondelvaart.
Wat DBL ongepast vindt, is dat ook de gemeenteraad en aanhang/relaties eromheen op kosten van de gemeenschap deelnemen aan de Gondelvaart.
DBL heeft diverse malen de politieke partijen uitgedaagd juist zelf met een gondel actief mee te doen, zoals u dat van DBL ook kent in Loosdrecht en Kortenhoef.

Dan nog even over de stemming rond de kermisleges.
Opmerkelijk is dat de heer Bult van GroenLinks in november j.l. toen wij dit amendement ook al in stemming brachten, wel voor stemde en nu tegen!
Benieuwd dus wat er de eerstkomende keer gaat gebeuren. Misschien is het dan voor de heer Bult weer lang genoeg geleden om dan weer voor te stemmen? Bovendien zou dan ook de laatste VVDer, de heer Frijdal zich bij de drie voor-stemmers van z'n eigen fractie aan kunnen sluiten.

Groet,

Gert Zagt
Raadslid DBL

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
11 gr.
windkr. 2