WIJDEMEERSE WEBKRANT
Paaseieren Zoeken
's-Graveland, do april 2009

Paaseieren zoeken en nachtelijke avonturen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland. Het kan met Pasen.

persbericht

Het is weer lente!

Paaseieren zoeken en nachtelijke avonturen bij het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland.

Op Tweede paasdag, maandag 13 april van 11.00 tot 12.30 uur, organiseert het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in ’s-Graveland een Paasactiviteit voor gezinnen met kinderen vanaf 4 jaar. Reserveren is noodzakelijk, want er kan een beperkt aantal mensen mee!

Waar is de Paashaas?

Samen met een natuurgids ga je op zoek naar de paashaas. Misschien heeft hij wel een mandje met paaseieren bij zich. De vogels van het bos gaan ook eitjes leggen. Hoe en waar maken zij hun nesten en wat voor eitjes leggen zij? Kom je mee zoeken? Reserveren is noodzakelijk, want er kan een beperkt aantal mensen mee! Deze gezinsactiviteit kost € 3,- per persoon voor leden van Natuurmonumenten en € 5,- voor niet-leden per persoon.

Reserveren

Reserveren kan via www.natuurmonumenten.nl of bij het bezoekerscentrum, Noordereinde 54b, ’s-Graveland, T (035) 656 30 80. Het bezoekerscentrum is open van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op tweede Paasdag zijn wij geopend.

 

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
14 gr.
windkr. 4