WIJDEMEERSE WEBKRANT
Citeren en Paaltjes
Wijdemeren, di 14 oktober 2008

Twee ingezonden brieven. Een ultrakorte over citeren en een lange (ingekorte) over paalttjes en voetpaden.

ingezonden brief

De rode draad? Er wordt teveel gepraat omdat men niet leest wat er staat.

Groet,

Ben Steenvoorden
Kortenhoef

(N.a.v. het citaat uit de wachtkamer van dokter Hemmes. red. WWK))

ingezonden brief

Compleet gestoord.

Hedenmiddag werd ik onaangenaam verrast toen ik thuis kwam. De gemeente heeft het nodig geacht palen pal voor de portieken aan de Herenweg te Ankeveen te plaatsen,  zonder voorafgaand bericht aan de bewoners van desbetreffende portieken. Waar ik als postbode vaak zat plekken zie waar verkeer ongewenst parkeert of waar de stoep door boomwortels wordt ontwricht, waar ik ook onlangs melding heb gemaakt, wordt zonder vorm van inspraak of wat dan ook voor elke portiek aan de Herenweg een paal geplaatst. Zonder de aanwonenden van te voren te informeren.

Ik heb overigens onlangs een klacht ingediend over slechte voetpaden op de Hazenest en de Bruinjoost, vanaf week 42 zou hiernaar gekeken worden, als postbezorger kun je niet altijd opletten op waar je loopt, dus een goed trottoir is voor ons een must. Want voor je het weet lig je op je snufferd, puur omdat je je werk goed en vlot wil doen.

In dezelfde brief aan de gemeente heb ik vragen gesteld over hoe het nu zat met nachtelijk vrahtverkeer, daar was toch een verbod op? Uit het antwoord van de gemeente blijkt dat men daar nog over aan het onderhandelen is. Terwijl dit item al jaren speelt. Aan de ene kant is de gemeente te voortvarend, aan de andere kant schiet ze te kort. Dat verbod op nachtelijk vrachtverkeer stond al jaren terug op de agenda en nog altijd is er dus duidelijk geen accoord, terwijl ik af en toe mijn bed uit tril door nachtelijk vrachtverkeer.

Patrick Kreuning
Ankeveen

(Deze brief is ingekort. red. WWK)

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
16 gr.
windkr. 2