WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sponsor Schoolschaken
Wijdemeren, ma 31 maart 2008

Patrick Kreuning uit Ankeveen zoekt sponsors voor het schoolschaken. Het gaat om een betrekkelijk klein bedrag.

ingezonden bericht

SPONSORS GEZOCHT VOOR HET SCHOOLSCHAAKTOERNOOI

Door de grote en toenemende belangstelling voor het jaarlijkse schoolschaken in de Wijdemeren dat door Patrick Kreuning wordt georganiseerd gaan de kosten voor de organisatie omhoog.

Deels doordat er besloten is de scholen per post te informeren, emails komen vaak bij de verkeerde personen of worden niet of laat beantwoordt wat voor de organisator weer veel problemen met zich meebrengt, zoals het tijdig bestellen van de aandenkens etc. Daarom ben ik op zoek naar bedrijven die het toernooi willen sponsoren, liefst bedrijven die iets met kinderen te maken hebben zoals een speelgoedwinkel, een winkel in kinderkleding etc. Ook een bank zou uiteraard prima kunnen. Het gaat om een klein bedrag dat kan variëren tussen de 100 en 200 euro per jaar.

Als tegenprestatie komt uw naam op de medailles en op de beker. Verder wordt u vermeld in de persberichten rondom het schoolschaken. Het toernooi vindt komend schooljaar plaats op 1 oktober in Nederhorst den Berg op de Mr. Kremerschool. Indien er teveel groepen meedoen wordt, wordt gespeeld in een poulesysteem waarna later in oktober de finale verspeeld zal worden op een andere locatie, dit hangt deels af van de finalisten. Mocht u interesse hebben, dan kunt u mij mailen ( Pkreuning at orange.nl ) of 's avonds na 19.00 uur bellen op 035-8795195.

Het is de vierde keer dat het toernooi georganiseerd wordt, in 2005 deden alleen de drie Kortenhoefse scholen mee, daar kwam in 2006 de Mr. Kremerschool uit Nederhorst bij en in 2007 was de Josefschool uit Nederhorst de nieuwe deelnemer met maar liefst 5 teams. Komend jaar hoop ik ook Loosdrecht en Ankeveen te mogen verwelkomen. Dus bent u eigenaar van een bedrijf, gericht op de jeugd van Wijdemeren, en heeft u interesse, reageer dan? Een mooie kans om uw bedrijf in heel Wijdemeren bekend te maken en de Wijdemeerse jeugd te bereiken.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
12 gr.
windkr. 2