WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kunst op klein Formaat
Kortenhoef, vr 28 maart 2008

Will Kellermann exposeert op 6 april kleinere formaten, voor kunstliefhebbers die (nog) maar een klein plekje wand beschikbaar hebben.

persbericht

Zondag 6 april: Kunst op klein formaat bij Will Kellermann

Hoewel zij grote formaten niet schuwt en vaak muurvullende schilderijen maakt die gemeten worden in meters, exposeert Will Kellermann dit keer op haar eerste-zondag-van-de-maand expositie kleinere formaten, voor kunstliefhebbers die (nog) maar een klein plekje wand beschikbaar hebben.

Het zijn voornamelijk olieverven en aquarellen, die zij op vele plekken in de wereld heeft geschilderd, geheel volgens de impressionistische filosofie: kijken, zien, vastleggen. Avontuurlijk en kleurrijk werk, spontaan gepenseeld met rake toetsen om het veranderend licht op dat éne mooie moment te vangen. Geïnspireerd door het monumentale Venetië, de vissers van Spanje, het ruige land van Bretagne of een haventje in Cornwall, maar ook door Balinese rijstvelden en Japanse geisha's en de bloemenvelden op Texel of de bruine vloot in Kampen. Veelzijdig, spannend, een mooi stukje van de wereld aan de muur. Speciaal voor deze Expositie heeft zij ook kleine schetsen en impressies laten inlijsten zodat zelfs kunstkopers met een zeer kleine beurs gelukkig gemaakt kunnen worden.

Open Atelier op zondag 6 april van 11:00 tot 18:00 , Zuwe 22 b in Kortenhoef, vlakbij de jachthaven. Telefoon 035 6561738, www.willkellermann.com.

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
8 gr.
windkr. 4