WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oproep aan Raad
Kortenhoef, vr 28 maart 2008

Bob Colijn uit Kortenhoef is teleurgesteld in het college. Hij doet een dringend beroep op de raad om het Dorpspleininitiatief te steunen.

ingezonden brief

Geachte Redaktie,

Wij zijn verheugd met uw snelle berichtgeving op korte termijn, inzake de afwijzing door het College van B & W, t.a.v. ons gezamenlijke plan voor een Dorpsplein, het is werkelijk te gek voor woorden dat het College een puur ambtelijk en formeel antwoord en dus afwijzing geeft op een plan voor een pracht plein aan de Parklaan, dat door vele bewoners wordt ondersteund en ook door een groot deel van het College en vele Raadsleden die op de bewuste avond aanwezig waren.

Werkelijk ongehoord dat op deze wijze prachtplannen voor ons dorp e.o. op een dergelijk wijze de kop worden ingedrukt !!

Wij hebben ons als Comite nu gericht naar alle Raadsleden met het dringende verzoek om dit plan, dat n.b. uit de Raad zelf is gekomen (o.a. van Ben Steenvoorden namens de fractie van de PvDa) over te nemen en als Raad dit item te agenderen en zich niet ook te laten afschepen met een ambtelijk standpunt met een argumentatie die nergens op slaat.

Kortom wij roepen alle Raadsleden en bewoners op wakker te worden en alert te blijven en ons te steunen met dit pracht plan.

Als de Raad dit pracht Burgerinitiatief niet oppakt dan vragen wij ons werkelijk af hoe de Democratie werkt in de praktijk.

De overige Pers zal hier ook uitvoerig verslag van doen o.a. de G en E en de Wie Wat Waar, voor diegenen die niet dagelijks online zijn, n.a.v. de Persconferentie van ons Comite.

Mvrgr.

Bob J. Colijn lid van Comite Dorpsplein.

WIJ WILLEN EEN DORPSPLEIN IN KORTENHOEF !!! STEUN ONS.

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
8 gr.
windkr. 4