WIJDEMEERSE WEBKRANT
Reactie Van Oudheusden
Loosdrecht, ma 17 maart 2008

Wim van Oudheusden, inwoner van Loosdrecht, reageert op de inbreng en de aquarel van Ton Fransen.

De redactie sluit hierbij deze discussie. De punten zijn gemaakt, de grappen uitgewisseld.

ingezonden brief

Beste meneer Franke,

ik zou u graag willen wijzen op wat de Gooi&Eemlander citeerde uit de mond van de dijkgraaf; ik citeerde letterlijk uit die krant! dát kunt u mij dus niet kwalijk nemen. verder plaatste ik als kop boven mijn brief: "Wie belazert HIER nu
weer de kluit?" de redactie maakte hiervan: "RTVU is suggestief", niet mijn woorden dus.

verder ben ik geen politicus, al lijkt dat nog vaak zo, doordat de redactie telkenmale naar mijn verleden verwijst. dat stel ik niet op prijs. als ik niet teken met "PvdA" is het op persoonlijke titel. verder is mijn naam niet van Opheusden.
ook nam ik U, geachte heer Kransen, niets kwalijk. maar kennelijk neemt u het op voor RTVU. U wekt de indruk de Gooi&Eemlander niet te hebben gelezen. ik heb inderdaad niet de MER rapportage tot mijn beschikking, maar vergeleek terecht RTVU met Gooi&Eemlander. ik zal niet ingaan op uw uitnodiging om een keuze te maken uit de 4 door u aan mij gestelde vragen. ik stel u voor om met mij en vele anderen nog eens de TV opname naast het interview te leggen. dan zult zelfs U het verschil ontdekken en dat was nou precies de bedoeling van mijn vraag: Wie belazert HIER nu weer de kluit? ik trek mijn brief natuurlijk niet in.
overigens stelt de redactie terecht nog de vraag of de plannen misschien zijn gewijzigd!

wie het weet mag het zeggen.

overigens mijn complimenten voor uw aquarel!
het ga U goed,

Wim van Oudheusden,
Loosdrecht

Naschrift redactie:

De tekst van een ingezonden brief wordt altijd letterlijk overgenomen in het kader met daarboven de tekst "ingezonden brief"," ingezonden bericht" of "persbericht". Soms verbeteren wij spelfouten in een dergelijk bericht, meer niet. Zo ook in dit geval en hierboven. De kop boven het bericht en de inleiding, die ook op de homepage, in het archief en in de rss feed zijn te vinden worden door de readctie gemaakt om zo goed mogelijk de inhoud van het bericht weer te geven. Het klopt dus, zoals de regelmatige WWK lezer zal weten, dat de kop boven het bericht niet door de briefschrijver gemaakt is.

Over de voormalige politieke functies van de heer Van Oudheusden:

In de context van het verdiepingenplan is het relevant dat de heer Van Oudheusden raadslid was in de periode dat Loosdrecht, voor de herindeling, besloot mee te werken aan het verdiepingenplan. In de periode daarna was hij statenlid. In die periode zat de PvdA daar weliswaar in de oppositie, maar de debatten over het verdiepingenplan in Noord-Holland maakte hij op dat niveau als actieve provinciale politicus mee. De heer Van Oudheusden heeft nooit laten blijken dat hij er geen prijs op stelt dat wij zijn politieke functies noemden. Nu laat hij dat wel blijken. Wij zullen zijn politieke verleden dan ook laten rusten. (Dat zal ook de heer Bosdijk deugd doen.)

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 3