WIJDEMEERSE WEBKRANT
Drie Dorpenloop
Kortenhoef, zo 25 mei 2008

Vanmiddag om 1 uur startte de jaarlijkse Rabobank Drie Dorpenloop voor de Fuik in Kortenhoef. Bewolkt, 15 graden, droog. Ideaal weer dus.

Honderden lopers hadden zich verzameld voor en in sporthal de Fuik. Naast de Fuik werd met groot plezier de warming up gedaan, die niet altijd even goed in de maat ging. Jong en oud verzamelden zich bij de startstreep tegen enen. De kleintjes achteraan om niet onder de voet gelopen te worden.

Nieuw was dit jaar dat alle lopers een chip aan hun veter hadden. Bij de start moest gelopen worden over een mat waaronder de sensoren geplaatst waren, evenals bij de finish.

Menno van den Brand en Willem Degekamp (Meester Willem) verzorgden het commentaar vanuit de bak van een grote vrachtauto over de speakers van You FM.

Zo fris als de lopers vertrokken, zo vermoeid kwamen zij aan, al was de frisheid van de één aanzienlijk beter bewaard dan van de ander. Het was weer een sportief feest.

De uitslagen worden verzameld in een pc. Later vandaag worden de gegevens naar de site gezonden waar de uitslagen te lezen zijn. U kunt ze vinden op de website van de Rabobank Drie Dorpenloop.

bron
WWK
foto
Rik Jungmann
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
15 gr.
windkr. 3