WIJDEMEERSE WEBKRANT
Kunstroute 's-Graveland
's-Graveland, di 6 mei 2008

Op maar liefst 14 locaties in 's-Graveland en Kortenhoef wordt met Pinksteren de regionaal en landelijk bekende Kunstroute gehouden.

persbericht

KUNSTROUTE 's-GRAVELAND
PINKSTEREN 2008
10, 11 en 12 mei van 11.00 - 17.00 uur

Op maar liefst 14 locaties in 's-Graveland en Kortenhoef wordt met Pinksteren de regionaal en landelijk bekende Kunstroute gehouden. In de groene ambiance van landgoederen en natuur tonen galeries en professionele kunstenaars hun gevarieerde aanbod van sculpturen, schilderijen en grafiek.

Fietsend of wandelend kan men de tentoonstellingen en ateliers bezoeken. Ze zijn herkenbaar aan de groen-oranje-paarse wimpel. Gratis flyers wijzen de weg naar de adressen waar kunst van niveau wordt geboden.

De exposities op de 14 locaties bieden de ware kunstliefhebber een buitengewoon gevarieerde keuze uit allerlei artistieke disciplines. Een prachtige beeldentuin in het bos, kunsthandels met een uitgelezen collectie 19de en 20ste eeuwse kunst, galeries die gerenommeerde kunstenaars uit binnen- en buitenland exposeren, schilders, beeldhouwers en grafici die in eigen atelier hun werk tonen, het is er allemaal. En in allerlei stijlen: van figuratief tot abstract van impressionistisch en realistisch tot expressionistisch. Een pluspunt van de 's-Gravelandse kunstroute is dat het bezoek langs de mooiste locaties van de regio voert. Er kan genoten worden van 17de eeuwse landgoederen, bossen en plassen. Een mooiere combinatie van natuur en cultuur is nauwelijks denkbaar.

De deelnemers op de 14 locaties, herkenbaar aan de veelkleurige wimpel, zijn:

Beeldentuin de Zanderij, Art Gallery Gooilust, Galerie de Coninck i.s.m. Collectie Drs Carole Denninger, Galerie Atelier de Stal met werk van Gert en Nico van der Wolk, Maria Klein, Kunstenaars-ateliers: Atelier Yvon, Jacky Sluijter, Herma Steur, Els Rijerse, P+M ateliers met Peter van den Akker+Madeleine Metsaars, Tony Beijdorff, Ingrid Jansen en Will Kellermann.

In de Oude School: het atelier van Maarten Vlam, daarnaast een expositie van de Stichting Kunst aan de Dijk met een terugblik op voorgaande tentoonstellingen en presentatie van toekomstplannen

Voor meer informatie kijk alvast op: www.kunstroutesgraveland.nl

Kunsthistorisch Service Bureau Drs. Carole Denninger
Stichting Kunst aan de Dijk
P+M Ateliers Kortenhoef
bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2