WIJDEMEERSE WEBKRANT
Vragen over Gebouwenplan
Kortenhoef, zo 4 mei 2008

Ben Raven uit Kortenhoef vraagt zich af wat er met de opbrengst van het terrein van jeugdsoos Pluto aan het Noordereinde in 's-Graveland is gebeurd.

(Op 16 januari 2004 werd het gebouwenplan ten grave gedragen door de gemeenteraad. De directe koppeling tussen de opbrengst van het Plutoterrein en de renovatie van verengingsgebouwen, het verplaatsen van de brandweerkazerne naar de Kwakel, etc. werd toen ontkoppeld, omdat er geen zicht was op het moment waarop het geld van ING niet binnen zou komen. red. WWK)

ingezonden brief

Dorpsavond en de Pluto gelden

Zoals iedereen kan zien is er begonnen met de bouw op het voormalig Plutoterrein  door ING vastgoed. En is dus door ING vastgoed geld betaald aan de gemeente voor de koop van de grond. Ik zou wel eens willen weten  hoeveel geld dat precies heeft opgebracht. En ook zou ik tot in detail  willen weten waar dat geld voor gebruikt gaat worden.

Oorspronkelijk was dat geld bestemd voor de financiering van het gebouwenplan. Welke onderdelen van het gebouwenplan konden door het uitblijven van die financiering niet gerealiseerd worden en is men voornemens die onderdelen alsnog te realiseren?

Ik heb op de dorpsavond aan de heer Neef gevraagd of het waar is dat een gedeelte van de Plutogelden gebruikt wordt om de Herenweg in Breukeleveen op te knappen. Volgens de heer Neef was dit niet het geval. Het lijkt mij toch wel
interessant om te weten waar dit gerucht dan vandaan komt. Misschien is er iemand in Wijdemeren die dit weet, ik ben benieuwd.

Ben Raven
Kortenhoef

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
20 gr.
windkr. 2