WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht in het Zonnetje
Loosdrecht, vr 20 juni 2008

Huis aan huis is een Loosdrecht-promotiekrant bezorgd. In de krant worden de toeristische kwaliteiten van Loosdrecht en Wijdemeren belicht.

In de krant komen gemeentebestuurders, de VVV en bedrijven aan het woord die belichten welke recreatieve mogelijkheden Loosdrecht biedt. Burgemeester Don Bijl spreekt over de verbeteringen die in Loosdrecht bereikt zijn en wat er nog op stapel staat. (Dorpscentrum) Ook raadt hij een bezoek aan de 's-Gravelandse buitenplaatsen en Kasteel Sypesteyn van harte aan. Wethouder Wim Lorjé, verantwoordelijk voor recreatie en toerisme, vertelt over de mooie recreatieparken en de fietsknoopuntenroute door de Gooi- en Vechtstreek. Hij meldt dat aan het strandje aan de Zuwe langs de Vreelandseweg aan de Wijde Blik toch weer gedacht wordt over horeca, zwemmogelijkheden en een parkeermogelijkheid. (Daarover werd al tien jaar geleden gesproken, maar het kwam er nooit van.)

Fietskaart

De VVV beveelt de eigen nieuwe toeristische fietskaart voor de hele Gooi- en Vechtstreek aan die daar te koop is voor € 5,95. Er staat een complete agenda van alle evenementen in Loosdrecht in de krant. En er wordt uiteraard ruime aandacht besteed aan het Watersportfestival dat komen weekeinde in Loosdrecht wordt gehouden.

De krant biedt tegenwicht tegen alle naargeestige verhalen over de verloedering van Loosdrecht. Het is niet alleen kommer en kwel. Er is echt nog steeds heel veel plezier te beleven aan een verblijf in Loosdrecht en Wijdemeren.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
22 gr.
windkr. 3