WIJDEMEERSE WEBKRANT
Dartsteam ronde Verder
Kortenhoef, zo 27 januari 2008

Het eerste team van dartsvereniging het Wapen van Kortenhoef mocht het de afgelopen week opnemen tegen de Mastercallers.

ingezonden bericht

EERSTE TEAM WVK WEER EEN RONDE VERDER!!!

Het eerste team van dartsvereniging het Wapen van Kortenhoef mocht het afgelopen week in de derde ronde om de Rendez-vous Bokaal opnemen tegen de Mastercallers. Een team uit de vierde divisie.

Herman, Roel en Marcel wonnen elk met 2-0, Ron moest één leg afstaan doordat hij niet goed op een dubbel uitkwam. Toch wist hij ook met 2-1 zijn set te winnen. Bij de dubbels werd het wederom 3x 2-0 en 1x 2-1, waarbij Ron vanaf 106 finishte. En ook de bierronde ging naar de WVK-ers. De 9-0 nederlaag was een ware slachtpartij, de tonnen waren niet bij te houden en de vraag is, waar houdt dit op? Na in de eerste ronde van een eerste klasse team te hebben verloren wist het team vervolgens dus de herkansingsronde binnen te halen en nu dus de volgende ronde oppermachtig te winnen. Na een vierde klasse team moet het team nu in de volgende ronde tegen een team uit de derde klasse. Als je van een vierde klasse team met 9-0 wint, mag dit ook geen onoverkomelijke hindernis zijn.


Herman Blankenberg

Tijd om eens wat vragen aan Herman Blankenberg, de teamcaptain van dit sterke team, te stellen.
V: Hoe lang beoefen jij de dartssport al?
A: Ik ben nu drie jaar bezig.
V: Dus je zat eerst bij een andere club?
A: Ja ik speelde eerst in Oss waar ik toen woonde. Toen ik hier in 's Graveland kwam te wonen en er rond die tijd zo ongeveer om de hoek een nieuwe dartsclub werd opgericht heb ik die kans dan ook met beide handen gegrepen.
V: Wat is voor jou als teamcaptain de ideale doelstelling?
A: Dit jaar Nederlands kampioen worden van de vijfde klasse en dan doorstoten naar de eerste klasse, dus nog wel een aantal jaartjes te gaan.
V: Er zitten in jullie team veel mensen met ervaring, zoals de voorzitter die ook ervaring heeft als leidinggevende, waarom ben jij dan teamcaptain?
A: er kan er maar één de leiding hebben, dat is meestal de verstandigste en degene die zijn kop er bij houdt.
V: Heb je persoonlijk nog wensen?
A: Niet persoonlijk, wel dat het niveau van het team nog verbeterd en constanter wordt. Tot zover de vragen aan de sympathieke en succesvolle teamcaptain.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. bericht
foto
ing. bericht
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
9 gr.
windkr. 4