WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht hard onderuit
Loosdrecht, zo 27 januari 2008

Afgelopen zaterdag was de wet van Murphy van toepassing op het eerste elftal van Loosdrecht. Alles was tegen kon zitten zat tegen.

ingezonden bericht

Loosdrecht ongenadig hard onderuit

Afgelopen zaterdag was de wet van Murphy van toepassing op het eerste elftal van Loosdrecht. Alles was tegen kon zitten zat deze middag dan ook tegen.

Om te beginnen ontbraken er drie basisspelers, vielen er al vrij snel twee geblesseerd uit, kreeg het een ongelukkige goal tegen en toen Loosdrecht net zijn draai had gevonden en op weg leek naar een goal deed de scheidsrechter ook nog even een duit in het zakje door de grensrechter van Loosdrecht te negeren die voor een overduidelijk gevalletje buitenspel vlagde en daarnaast ook nog eens onnodig spelers van Loosdrecht kaarten aannaaide. Het leek wel of de scheidsrechter er op uit was om het Loosdrecht zo zuur mogelijk te maken, ronduit bespottelijk in ieder geval maar dat zal hij zelf ook wel ingezien hebben.

En toch hoefde het allemaal niet zo te lopen, Loosdrecht kwam namelijk goed uit de startblokken en het eerste kwartier lag het initiatief bij de thuisploeg die VVZ'49 goed onder druk zette. Maar een goal viel niet. Integendeel, het was VVZ'49 dat scoorde voortkomend uit een dekkingsfout. En toen raakte Loosdrecht het een beetje kwijt mede door twee wissels vanwege blessures. Goals vielen voor rust niet meer en na rust een Loosdrecht dat met opgestroopte mouwen er weer tegenaan ging. Met leuk positiespel nog niet gevaarlijk maar het zat er wel aan te komen zo leek het. Bij een onderschepping echter een lange bal, twee meter buitenspel, een vlagsignaal van de grensrechter maar een scheidsrechter die vanuit de verte anders zag en de goal goedkeurde. Frustraties alom die alleen maar groter werden toen de man ook nog eens gele kaarten ging tonen waar deze totaal niet aan de orde waren. Loosdrecht was gebroken en kreeg uiteindelijk nog twee goals om de oren en zo verloor het met 4-0.

Roland Wiegmans
Loosdrcht

bron
WWK
foto
---
auteur
---
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
9 gr.
windkr. 4