WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwe Toplaag voor ASV
Ankeveen, di 8 januari 2008

Het veld van de Ankeveense handbalvereniging ASV ligt er slecht bij. Van de commissie mag de toplaag versneld worden vervangen.

Nu speelt de vereniging in de zaal. Na de krokusvakantie gaat de club weer buiten spelen. Het veld van de handbalvereniging is echter zo slecht dat het zou worden afgekeurd zodra er weer buiten gespeeld wordt. Daarom zat de publieke tribune vol met dames getooid in de clubkleur, groen, om de inspreker van ASV moreel te steunen. Zij pleitte er sterk voor om zeer snel de toplaag te vervangen. Daarbij kan niet gewacht worden op de raadsvergadering van 7 februari. De vraag van wethouder Nelleke Schenkkan en de ASV-ster was dan ook om meteen te kunnen beginnen met het aanbrengen van de nieuwe toplaag. Deze vraag werd mede ingegeven doordat ASV een bloeiende vereniging is met flink wat jeugdleden.

Welwillend

De commissie was vanavond uiterst welwillend. Weliswaar werden er wat vragen gesteld over de offertes en de duurzaamheid en kwaliteit van de toplaag, maar toen die naar tevredenheid waren beantwoord, gaf de commissie haar zegen om snel aan het werk te gaan. Tot vreugde van de publieke tribune.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 3