WIJDEMEERSE WEBKRANT
Nieuwjaarsconcert Vriendschapskring
Ankeveen, ma 7 januari 2008

De Vriendschapskring organiseert samen met de Gooise Egerländer Musikanten haar sfeervolle concert op zondagmiddag 13 januari.

persbericht

Nieuwjaarsconcert Vriendschapskring
Zondagmiddag 13 januari 2008

De Vriendschapskring organiseert weer haar sfeervolle concert rond de jaarwisseling, dit keer in samenwerking met een ander orkest en wel de Gooise Egerländer Musikanten. Samen gaan de orkesten een gezellige en sfeervolle middag verzorgen.

De Gooise Egerländer Musikanten zullen in hun bijdrage aan het programma in hoofdzaak Egerländer muziek ten gehore brengen Deze muziek vindt zijn oorsprong in de grensstreek tussen Duitsland en Tsjechië, waar de rivier de Eger stroomt. Het wordt het beste omschreven als gezellige muziek, gebracht door een blaaskapel met ook vaak zang. De kapel staat onder leiding van Felix Brand, de zang wordt verzorgd door Arie van Dijk en Gonnie de Jong.

Het fanfareorkest van de Vriendschapskring zal tijdens dit concert weer haar best doen om een aantal boeiende stukken te muziek te maken, waarin u zeker ook klassiekers zult herkennen.

Komt u ook aanstaande zondag? Het fanfareorkest is er klaar voor!

Het concert wordt gehouden in de Martinuskerk in Ankeveen, de aanvang is 14.00 uur (de kerk is open vanaf 13.30 uur), de toegang bedraagt 6 euro, kinderen gratis.

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
7 gr.
windkr. 7