WIJDEMEERSE WEBKRANT
Onverbiddelijke Logica
Wijdemeren, zo 6 januari 2008

Lezer Robby Israel uit Kortenhoef merkt op dat, ook diegenen die iets met Wijdemeren hebben, wellicht toch niet op de nieuwjaarsreceptie aanwezig waren.

ingezonden bericht

Geachte redactie,

Uw bericht "Nieuwjaarsreceptie met foto's" begint met de constatering dat "Iedereen die iets met de gemeente Wijdemeren heeft, gisteren acte de présence (gaf) op de nieuwjaarsreceptie.."

Deze stelling is niet juist en ik vrees dat u het slachtoffer bent geworden van de wetten van de logica.

Het zal zeker zo zijn, dat iedereen die acte de présence gaf op de nieuwjaarsreceptie iets - of misschien zelfs heel veel - heeft met de gemeente Wijdemeren. Maar het omgekeerde is niet waar, d.w.z. niet iedereen die iets heeft met Wijdemeren was aanwezig.

Tenminste één persoon die veel heeft met Wijdemeren, ondergetekende, was helaas verhinderd.

Iedereen die iets heeft met de gemeente Wijdemeren heeft leest de WWK. Dus langs deze weg kan ik alle (of toch niet alle?) Wijdemeerders een gezond en gelukkig nieuw jaar wensen.

Tevens maak ik gebruik van deze gelegenheid u te bedanken voor uw belangrijke en zorgvuldige bijdrage aan onze samenleving. U doet dit nu reeds meer dan 10 jaar en ik spreek de wens uit - zeker namens velen - dat u het nog vele jaren blijft doen.

Met vriendelijke groet,

Robby Israel
Kortenhoef

Naschrift redactie:

Robby Israel heeft natuurlijk volkomen gelijk. In de inleiding van het bericht over de receptie had moeten staan "Velen die iets met de gemeente Wijdemeren hebben gaven gisteren acte de présence op de nieuwjaarsreceptie." Een simpel gevalletje verzamelingenleer. Er zijn meer mensen die iets met Wijdemeren hebben dan uitsluitend diegenen die op de receptie waren. Wij lieten ons meeslepen door ons enthousiasme.

Hartelijk dank voor de vriendelijke woorden.

Voor de geschiedschrijving. Het oudste bericht in het archief dateert van 13 november 1996. Het ging over het feit dat de fractie Dorpsbelangen zo kwaad was over de gepresenteerde begroting 1997, dat de complete fractie (Co de Kloet, René Voigt en Henk de Kloet) de raadszaal en de begrotingsbehandeling verliet.

Daarvoor publiceerde ik al op internet over het 's-Gravelandse reilen en zeilen vanaf 1 januari 1996, maar dat is niet als archiefonderdeel bewaard gebleven. Als we het oudste bericht aanhouden, dan bestaat de WWK dus 11 jaar en twee maanden.

Nog vele jaren? Ik betwijfel dat zeer. Het onderhoud van de WWK is een zware belasting.

WWK
Rik Jungmann

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
7 gr.
windkr. 2