WIJDEMEERSE WEBKRANT
Tips over het Archief
Wijdemeren, wo 2 januari 2008

Het nieuwe jaar is nog vers. Dat betekent dat er in het archief van de WWK een nieuw oud jaar is bijgeschreven. Enige uitleg daarbij.

De website van de WWK is verdeeld over twee servers. De actuele site is te vinden onder www.wijdemeersewebkrant.nl en www.wijdemeren.com. De actuele site bevat berichten van het afgelopen half jaar. Dat betekent dat een link naar een ouder bericht soms een niet bestaande pagina oproept met als gevolg een foutmelding. Op het moment dat het bericht geschreven werd stond die pagina nog wel in de actuele WWK. Na een opschoning stond hij daar niet meer, waardoor de foutmelding ontstaat. Ga dan naar het archief.

Dat geldt dus ook voor de pagina met links naar alle berichten uit 2007, die gisteren historie werd. U vindt daar een melding over op die pagina.

Archief 1996 - 2008

Wij hebben een compleet archief dat inmiddels circa 10.000 berichten bevat over de afgelopen twaalf jaar vanaf 1996. Dat archief staat op een ander systeem omdat het zo groot en omvangrijk is. Het is te vinden onder (...). Daar kunt u in het geval van een foutmelding over een pagina altijd het ontbrekende bericht terugvinden.

Links in berichten naar pagina's op andere websites werken natuurlijk vaak niet meer. Een website of pagina die in 1998 bestond kan inmiddels verdwenen zijn.

In de berichten op de WWK wordt regelmatig terugverwezen naar berichten die oud zijn. (Bijvoorbeeld in de dossiers.) U kunt altijd in één oogopslag zien of het bericht dat u leest uit het archief komt of van de actuele website. Sinds twee jaar staat rechtsboven ieder bericht een aanduidng daarvan.


Berichten uit de actuele WWK website. Rechtsboven staat "Actueel".


Berichten uit het archief van de WWK. Rechtsboven staat een rode stip en "Archief".

Zoeken

Als u op de link "zoek" klikt, dan kunt u aangeven of u in de actuele website wilt zoeken naar een recent bericht of dat u het hele archief van de afgelopen twaalf jaar wilt naspeuren. Meer uitleg over zoeken vindt u op de homepage van het WWK archief.

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
helder
-1 gr.
windkr. 2