WIJDEMEERSE WEBKRANT
Boos over JOP
Ankeveen, ma 11 februari 2008

Patrick Kreuning uit Ankeveen maakt zich kwaad over de kwestie rond de JOP bij de Kwakel in Kortenhoef.

ingezonden brief

Als ik zo de Webkrant van deze week lees, dan word ik boos, erg boos. Zo had de clausule over de jeugdactiviteiten, die niet op de hoek van de Kwakel plaats mogen vinden, al eerder boven water moeten komen, de besluiteloosheid over een nieuwe super de boer heeft de gemeente ook het nodige geld gekost en ga zo maar door.

De ambtenaren spinnen er garen bij want die gaan elke maand met een leuk salaris naar huis wat door de burger moet worden opgehoest, en wat gebeurt er voor dat geld? Helemaal niets. Het wordt tijd dat de ambtenaar naar prestatie gaat worden beloond, en gestraft wordt voor de fouten die hij/zij maakt, want dat kost de gemeente geld.

Want als je kijkt hoeveel miljard er jaarlijks door de overheid over de balk wordt gesmeten, elke Hollander zou op dit moment miljonair kunnen zijn van dat verspilde geld. Niet dat iedereen er recht op heeft, een uitkeringsgerechtigde die al jarenlang het systeem tegenwerkt en alles doet om te voorkomen dat hij een baan krijgt verdient zo'n extra gift niet. Ook allochtonen die hier kersvers ons land binnen komen zouden dan buitengesloten moeten worden. Maar verder zouden alle hardwerkende en goedwillende burgers een premie op hun salaris horen te krijgen in plaats van dat ze zich blauw betalen aan ozb, waternet en de nationale belastingen. Tijd dus voor een enerverend en doortastend gemeentebestuur dat wel ergens zijn schouders onder zet en de burger geeft waar de burger voor betaalt.

Patrick Kreuning
Ankeveen

bron
ing. brief
foto
---
auteur
ing. brief
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
11 gr.
windkr. 2