WIJDEMEERSE WEBKRANT
Ingezonden Brieven
Wijdemeren, vr 1 februari 2008

Een boeketje ingezonden brieven over Eikenrode, de boerderij naast de Beukenhof, de parkeernorm voor sociale woningbouw en een pluim voor CDA en PvdA.

ingezonden brieven

31 januari

Misschien is dit het moment om een poging te ondernemen om twee problemen samen op te lossen. Als dhr Plasmeijer nu eens de boerderij naast de Beukenhof voor een schappelijke prijs toevoegt aan zijn bezit, dan kan die boerderij na een fraaie verbouwing ook als zorgappartement worden verkocht. Er is heel veel interesse in het dure segment van zorgappartementen, dus waarom niet de handen ineen geslagen?

Het initiatief zou natuurlijk bij dhr Schimmel moeten liggen, die er volgens mij ook belang bij heeft om zorgcliënten erbij te krijgen die in de Orangerie gaan wonen. Dát zou pas een mooi dorpsensemble kunnen worden, geheel in stijl met de inderdaad fraaie monumentale vorm die hier ooit is geweest. Er is vast wel een goede monumentenarchitect te vinden ergens :-)

Wim van Oudheusden
Loosdrecht


30 januari

Hahahaha. Robby Israel denkt dat je op 1,8 parkeerplaats 2 auto's neer kunt zetten. Ik stel voor dat we dat met zijn auto's eens even gaan uitproberen.

Johan van der Wolk
Kortenhoef


30 januari

Complimenten voor CDA en PvdA en met name voor dhr. Reijn.
Het viel mij eerder op dat er in Wijdemeren erg weining sprake is van dualisme. Dit is een goed voorbeeld van dualisme. Ga door op deze manier en laat vaker een eigen geluid horen, dat zal het debat leuker en aantrekkelijk maken.

Mark van der Meer
Kortenhoef

bron
ing. brieven
foto
---
auteur
ing. brieven
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
5 gr.
windkr. 6