WIJDEMEERSE WEBKRANT
Oranje Lentemarkt
Ankeveen, ma 14 april 2008

Bruisend Ankeveen organiseert op zaterdag 26 april weer een leuke themamarkt. Deze zal in het teken van het voorjaar met een oranje tintje staan.

ingezonden bericht

Voorjaarslentemarkt in oranjesfeer

Bruisend Ankeveen organiseert op zaterdag 26 april weer een leuke themamarkt. Deze zal geheel in het teken van het voorjaar staan, maar met het oog op de naderende Koninginnedag ook met een oranje tintje.

Om met het laatste te beginnen.

Het koffiepunt zal helemaal in oranje sferen worden gebracht met ballonnen, slingers etc. Ook worden er oranje soesjes uitgedeeld bij de koffie. Kortom: het wordt weer heel gezellig.

Verder zijn er diverse attracties. Om te beginnen Boer Willem Vermeulen, die met een schaap en lammetjes zal komen. Van de Schaaf heeft een kraam met ambachtelijk gemaakte Friese worst soorten. De Firma Hogenberg uit de Horstermeer komt naar Ankeveen met o.a. tuingereedschappen. Het ligt in de bedoeling een meubelmaker naar de markt te halen. Deze maakt volgens de laatste trends tuinmeubelen van steigerdelen. Laat u inspireren en motiveren!

Voor de kinderen komt er speciaal een kinderzweefmolen, de Hofnar. Dat wordt genieten!

En om het voor de kinderen compleet te maken komt Clown Jeffrey. Hij maakt allerlei dierfiguren van ballonnen, en wij hebben ons laten vertellen dat hij ons ook de fijne kneepjes van het vak wil leren. We zijn zeer benieuwd naar deze workshop.

En natuurlijk zullen allerlei perkplanten, voorjaarsbloemen, plantgoed, tuinornamenten en alles wat daarbij hoort niet ontbreken. Hiervoor zorgen Ge Leurs en Ineke Bouman.

Wij denken dat het zeer de moeite waard is om deze markt te bezoeken en hopen op een grote toeloop.

Namens Bruisend Ankeveen,

Jan van Ingen

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zonnig
11 gr.
windkr. 4