WIJDEMEERSE WEBKRANT
Multiculti in De Spot
Nederhorst den Berg , za 8 september 2007

De Spot organiseert voor vrouwen die willen kennismaken met een andere cultuur een middag in de maand. Wanneer? Neem contact op.

persbericht

De Spot verlegt  haar grenzen

Voor vrouwen die graag kennismaken met een andere cultuur presenteert Sociaal Cultureel Centrum de Spot in Nederhorst den Berg op één donderdagmiddag in de maand van 13.30 - 15.00 uur een multiculturele middag - (S)potpourri.

De entree is gratis . Vrouwen uit alle windstreken zijn welkom op deze middag: uit Nederhorst den Berg, maar ook uit Amsterdam, Marokko, Indonesië, Duitsland, de Antillen, de Filippijnen, Ivoorkust, Turkije, Engeland etc.

Op de (S)poutpourri middag ondernemen de vrouwen samen allerlei activiteiten. Van buikdansen tot ritsen inzetten, fietsbanden plakken en meer. Ook nemen ze zelfgemaakte hapjes uit eigen land mee. Suggesties om meer te  leren over  over elkanders land en om deze multiculturele middag zo veelzijdig mogelijk te maken, zijn zeer welkom.

Voor meer informatie en/of vragen kun je op ma/wo/vr bellen naar de Spot, T 0294 - 255 000 of stuur een e-mail naar: posterestante at hetnet.nl

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
bewolkt
19 gr.
windkr. 2