WIJDEMEERSE WEBKRANT
Sint komt n Ankeveen
Ankeveen, zo 11 november 2007

Na een lange bootreis en de intocht in Nederland zal de Sint op Zaterdag 24 november weer een bezoek brengen aan Ankeveen.

Er staat hieronder ook een huishoudelijke mededeling van Bruisend Ankeveen over de schoentjesactie.

persbericht

Oh kom er eens kijken.
Sinterklaas komt naar Ankeveen

Na een lang en warm verblijf in Spanje, is het voor de Sint eindelijk weer zover.

Na een lange bootreis en de intocht in Nederland zal de Sint op Zaterdag 24 november weer een bezoek brengen aan Ankeveen. Om 14.00 uur komt hij met de boot aan bij de ijsbaan tegenover de R.K. Kerk. Alle kinderen, papa's, mama's, opa's en oma's worden natuurlijk uitgenodigd om de Sint hartelijk te verwelkomen.

Na veel sinterklaasliedjes, pepernoten en handjes schudden zal de Sint naar het Wapen van Ankeveen gaan voor een mega-giga-leuk sinterklaasfeest. De Sint wil alle kinderen uit Ankeveen én de kinderen die in Ankeveen naar school gaan (3 t/m 8 jaar) uitnodigen om samen met hem en zijn Pieten de feestzaal op zijn kop te zetten.

Wil je dit mega-giga-leuke sinterklaasfeest niet missen? Schrijf je dan in via het briefje van school of bel naar Thea Hagen (035) 656 43 55. Inschrijven kan tot 17 november a.s.

persbericht

Sinterklaas komt later
Schoentjes op de markt in Ankeveen

Dag lieve kinderen van Ankeveen. Velen van jullie hebben zaterdag een bouwplaat opgehaald op de markt om een schoentje te vouwen voor Sinterklaas. In de krant stond dat jullie een week de tijd zouden krijgen om het schoentje te vouwen en te versieren. Maar jullie hebben nog even de tijd hoor, want sinterklaas heeft laten weten dat hij een week later naar Ankeveen komt.

Dus zaterdag 17 november hoeven jullie je schoentje nog niet terug te brengen, dat gebeurt op 24 november. Kinderen die nog geen bouwplaat hebben, kunnen er a.s. zaterdag nog eentje ophalen en ook de 24 ste weer inleveren. Op 1 december staan alle schoentjes weer voor jullie klaar op de markt en misschien lieve kinderen heeft de sint er dan wel een verrassing in gedaan.

Bruseind Ankeveen

bron
persbericht
foto
persbericht
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
zon en regen
8 gr.
windkr. 5