WIJDEMEERSE WEBKRANT
Loosdrecht weggevaagd 5-0
Loosdrecht, ma 12 maart 2007

Voorland vaagde afgelopen zaterdag Loosdrecht volledig weg. Het werd 5-0.

ingezonden bericht

Loosdrecht niet bij de les

Loosdrecht is afgelopen zaterdag weggespeeld door Voorland. De technische ploeg had na een kwartier de buit al binnen. Een wel heel makkelijk gegeven strafschop en een blunder betekende al heel snel 2-0 achter. Gestaag voetbalde de Amsterdammers de wedstrijd uit en konden kinderlijk eenvoudig naar een 5-0 eindstand uitlopen.

Ingecalculeerd is misschien wat je nog kan gebruiken. Uit voetballen tegen deze ploeg op kunstgras betekent bij voorbaat al dat het heel moeilijk wordt om te winnen. Maar dat je je zo makkelijk laat afslachten is een treurige zaak. Er hing weer eens een matheid over de ploeg waarbij je je afvraagt of het besef er bij iedereen wel is dat het draadje nu wel heel dun is geworden. En voor iedereen goed en wel wakker was stond de ploeg al achter. Uiterst vriendelijk verdedigen, dan toch ingrijpen maar te laat en de penalty het gevolg. En niet veel later stond het al 2-0 Een voorzet van de zijkant die eigenlijk niet werd verwerkt door de keeper van Loosdrecht en daar was de tweede goal welke binnen afzienbare tijd ook wel vier goals had kunnen zijn.

Loosdrecht creëerde in het tweede gedeelte van de eerste helft overigens ook wel wat en had ook zo maar weer de aansluiter kunnen maken met als bewijs de kopbal van Berkenbosch op de kruising. Ook in de tweede helft kwamen er nog wat mogelijkheden maar egoïsme vierde hoogtij. Schieten uit onmogelijke hoeken terwijl mee opgekomen spelers vrij kunnen doorlopen. Dat laat je de volgende keer ook wel uit je hoofd. En daar Loosdrecht niet scoorde was het wachten op de genadeklap. Voorland kreeg kans op kans maar miste de scherpte in de afronding. Ondanks dat wist het toch nog drie keer te scoren waarmee het dus 5-0 werd. Zaterdag de belangrijke wedstrijd tegen Sportlust, de ploeg die drie punten hoger en op een tiende plaats staat wat recht geeft op promotie/degradatievoetbal. Winnen is noodzaak.

Roland Wiegmans
Loosdrecht

bron
ing. bericht
foto
---
auteur
ing. bericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
stralend
15 gr.
windkr. 2