WIJDEMEERSE WEBKRANT
Extra Inspraak Antonius
Kortenhoef, do 31 mei 2007

Op 19 juni wordt een extra inspraakbijeenkomst gehouden over de herontwikkeling van het terrein van de voormalige St. Antoniusschool.

Wijdemeren Informeren

Extra inspraak Antoniusterrein Kortenhoef

Op dinsdag 19 juni a.s. wordt een extra inspraakbijeenkomst gehouden over de herontwikkeling van het terrein van de voormalige St. Antoniusschool aan de Kerklaan in Kortenhoef. De bijeenkomst vindt plaats in De Dobber, Meenthof 46 te Kortenhoef, aanvang 19.30 uur.

Tijdens deze bijeenkomst worden de resultaten van een “interactieve tekensessie” getoond en besproken. Deelnemers waren de projectontwikkelaar, de gemeente, de beoogd architect en een groep omwonenden.
In die groep waren alle omliggende straten vertegenwoordigd. Ook woningcorporatie Het Gooi en omstreken en consumentenorganisatie SIR55 namen deel.

Het doel was om één of meer ontwerpen te maken als basis voor een bouwplan dat in de omgeving past. De gemeente heeft een aantal voorwaarden aan de ontwerpen gesteld.
Ze moeten marktconform zijn, financieel realistisch, passend bij de bestaande omgeving en er moeten minstens 15 voor senioren geschikte appartementen in worden gerealiseerd.

Als een variant wordt gevonden die binnen deze kaders past, is het college van burgemeester en wethouders in beginsel bereid deze variant over te nemen.
Tijdens deze inspraakavond kunnen aanwezigen een reactie geven op de uitgedachte oplossingsrichting(en).

bron
Wdm Info
foto
---
auteur
Wdm Info
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
19 gr.
windkr. 2