WIJDEMEERSE WEBKRANT
Recreatie Info 2007
Loosdrecht, di 15 mei 2007

In heel Wijdemeren is een blad verspreid met alle informatie over recreatie in Loosdrecht dit jaar.

Huis aan huis is de krant "Recreatie Info 2007" in Wijdemeren verspreid. De krant geeft alle informatie over "De Watertuin van Nederland". Ook is de krant te verkrijgen bij bedrijven, horecagelegenheden en de VVV in Loosdrecht. Bovendien krijgt iedere varende passant en fietser bij de Mijndense Sluis een exemplaar. In totaal is de oplage 30.000 exemplaren.

De krant is gemaakt in samenwerking tussen de gemeente Wijdemeren, het Loosdrechtse bedrijfsleven, het Plassenschap en uitgtever Wegener, waarbij Yvonne Siemons een centrale rol vervulde bij de totstandkoming van de krant en de interviews.

Alles over Recreatie

De krant staat vol met nuttige informatie, zoals tal van handige adressen en een agenda van de evenementen in het komend seizoen. Er staan ook artikelen in over het nieuw te bouwen Dorpscentrum (interview burgemeester Don Bijl) en het Watersportfestival (interview wethouder Wim Lorjé), Museum Sypesteyn. Loosdrechts porselein. Daarnaast staan er stukken in over recreatieve bedrijven in Loosdrecht.

De middelste bladzijden gaan helemaal over het Plassenschap dat vijftig jaar bestaat. Handig is dat die bladzijden uit de krant gehaald kunnen worden, waarmee dan een los krantje over het Plassenschap ontstaat. Tijdens het feest van het Plassenschap, afgelopen zondag op De Strook werden van die krant de eerste exemplaren uitgedeeld.

VVV website.

Er is iets raars aan de hand met de website van de VVV Loosdrecht ontdekten wij. Er bestaat een site www.vvvloosdrecht.nl en er bestaat een site www.vvv-loosdrecht.nl. Beide websites claimen van de VVV te zijn (copyright VVV Loosdrecht...). De eerstgenoemde site ziet er professioneler uit. Helemaal duidelijk is het niet.

(En dan staat er ook nog een typefoutje in de krant. Daar wordt, bij de algemene gegevens van de VVV, als url www.vvv.loosdrecht.nl genoemd, maar die werkt niet. Dat kan altijd gebeuren. 't Is maar dat u het weet.)

bron
WWK
foto
---
auteur
Rik Jungmann
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
half bewolkt
17 gr.
windkr. 4