WIJDEMEERSE WEBKRANT
Pluto Revisited
's-Graveland, vr 11 mei 2007

De Krasse Pluto Knarren blazen het stof van hun lp's en gaan op 23 juni in de Dobber weer draaien voor de feestbeesten van Pluto van toen.

persbericht

Oude tijden herleven bij uniek feest
23 juni = 70's party!!!!!

Als je het over uitgaan en stappen in 's-Graveland in de zeventiger jaren hebt, komt het gesprek al gauw op Pluto, de in de wijde omgeving beroemde en soms zelfs beruchte jeugdsoos aan het Noordereinde.

Toen dan ook het plan ontstond om rond "Horns inda House" een "seventies"-feest te gaan organiseren, vonden we dat Pluto daar een essentieel onderdeel van moest uitmaken. We hebben drie roemruchte "Pluto-deejays" bereid gevonden hun platencollectie van zolder op te scharrelen en die tijdens de "70-ties Disco in the Dobber" ten gehore te brengen. Frans van Nieuwenhoven, Dirk van de Broek en Maarten Steinkamp zullen oude tijden doen herleven!!

Nu is de moderne Dobber niet direct de meest toepasselijke locatie voor een zeventiger-jarenfeest, zult U opmerken. Maar gelukkig hebben wij Gaetan Dirven bereid gevonden hier verandering in te gaan brengen. Onder zijn leiding zal de Dobber met behulp van licht, beeld en decor omgetoverd worden tot een waar "disco-palace"!!

En dan tenslotte "Horns inda House": deze gelegenheidsformatie heeft inmiddels bekendheid verworven dankzij deelname aan verschillende theaterconcerten van BMOL's World Percussion. Speciaal voor de "70-ties Disco in the Dobber" is deze veelzijdige band in een nog grotere bezetting dan normaal weer bijeengekomen om dit feest op grootse wijze op te luisteren met seventies rock, soul and funk. Klassiekers van de Commodores, Earth, Wind and Fire, James Brown, Chicago, Temptations en vele andere bekende artiesten live vertolkt door een zestienmans (m/v)-formatie; dat moet je meemaken!!

Wil je nog éénmaal feesten zoals je in de zeventiger jaren feestte, of  - voor de jongere generatie -  wil je een keer feesten zoals je ouders feestten, reserveer dan nu je kaarten bij Gert van Voorst (035-6563651 ). Doe het snel, want op is in dit geval écht op.

23 juni 2007: De 70's party; die moet je meegemaakt hebben.

Namens de Horns in da House,
Esther Luijer

bron
persbericht
foto
---
auteur
persbericht
editor
Rik Jungmann
verder
terug
home
rss feed
reageer
zoek
nieuwsbrief
regen
15 gr.
windkr. 5